Início » Dieren » Deze hond rent elke dag weg om het graf van zijn baasje te bezoeken

Deze hond rent elke dag weg om het graf van zijn baasje te bezoeken

© Deze hond rent elke dag naar het graf van zijn baasje

De hond is de beste vriend van de mens. We praten er vaak over. En dit wordt bevestigd door de ontroerende verhalen van deze furballs. Sommige honden blijven hen bezoeken, zelfs na de dood van hun baasje, en tonen hen hun genegenheid. Deze hond genaamd Zozo is daar het bewijs van.

De hond die hij op straat oppikt, blijft hem ook na zijn dood trouw

Hier is een nieuw verhaal dat het leven vertelt van een hond genaamd Zozo en zijn meester. Hun verhaal begon toen een man genaamd Oztuk Ismail, woonachtig in Turkije, op straat verscheen kleine verlaten puppy . Ze besluit hem naar huis te brengen, geeft hem een ​​thuis en het toppunt van genegenheid.

De man besluit zijn hond Zozo te noemen. Na verloop van tijd groeide de kleine puppy op. Hij werd een prachtige hond, trouw aan zijn meester en zijn familie. Een hond brengt graag tijd door met zijn baasje, omdat hij zich bij hem geliefd en veilig voelt. Bovendien behandelde zijn vader hem zo goed.

Lees ook  Bewonder zes maanden na de adoptie de ongelooflijke transformatie van deze ooit verwaarloosde hond!

Lees Hier zijn 3 tips van experts om uw hond in perfecte gezondheid te houden!

Deze hond rent elke dag weg om het graf van zijn baasje te bezoekenFacebook vastleggen

Maar het leven besliste anders. Op 10 februari 2014 overleed Oztuk Ismail. Het is een echte schok voor zijn huisdier. Het verlies van een geliefd baasje veranderde dus het gedrag van de hond. De vrouw en zoon van de overledene merkten dat Zozo dat niet was grotere eetlust en dat hij de neiging had van huis weg te rennen.

Maar als hij wegging, kwam hij altijd terug. Met een verdrietige blik, de hond verlaat het huis en ze weten niet waar en waarom hij het doet. Tot de dag dat de zoon van Oztuk Ismail, Oztuk Zafer, naar de begraafplaats ging om het graf van zijn vader te bezoeken.

Zijn trouwe vriend bezoekt hem elke dag bij zijn graf

Na de dood van zijn meester kan Zozo dit pijnlijke verlies niet verwerken. En dus, om zijn genegenheid en dankbaarheid te blijven tonen aan degene die hem van het ongeluk heeft gered, vergezelt hij hem elke dag op de begraafplaats.

Lees ook  Kunnen katten het syndroom van Down hebben? Alles over deze ziekte

Thuis maakten de vrouw en zoon van de overledene zich zorgen over het gedrag van hun hond. Tot de dag dat de jongeman ook naar het graf van zijn vader gaat. Hij ziet iets naast hem liggen op het graf van zijn vader. Toen hij dichterbij kwam, merkte hij dat het alleen hun hond Zozo was.

Lees Een man en zijn golden retrieverhond genieten van een zonsondergang, een ontroerend tafereel

Deze hond rent elke dag weg om het graf van zijn baasje te bezoekenFacebook vastleggen

Sindsdien heeft hij begrepen dat de uren dat hun hond aan het rennen is en het ongebruikelijke gedrag van Zozo voor zijn om het graf van zijn vader te bezoeken . Oztuk Zafer realiseert zich dat hun hond zijn vader vreselijk mist, zo erg zelfs dat hij elke dag naar hem toe rent op de begraafplaats.

Lees ook  ontroerend verhaal van Félix, een hond op zoek naar hoop en liefde

Oztuk Zafer had echter geen idee dat hun hond Zozo zoveel van zijn overleden vader hield. Maar het bewijst dat wanneer een hond loyaal is, hij loyaal blijft tot de dood.

Hond: Een trouwe vriend, zelfs na de dood

Zozo de hond heeft het moeilijk gehad met de verdwijning van zijn meester. Dus besluit hij van hem te getuigen en misschien nog steeds zijn aanwezigheid te voelen elke dag naar het kerkhof rennen en zich op zijn graf nestelen. Aanvankelijk begreep de familie van de eigenaar het niet en wist niet waar hij heen ging.

Op een dag besefte de zoon dat hij het graf van zijn vader bezocht. Toen begreep hij dat de dood van zijn vader een ondraaglijke beproeving was voor hun hond.

Lees Hoe weet u of uw hond een gebroken staart heeft en hoe u hierop moet reageren?

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!