Início » Dieren » Deze hond van 5 maanden raakt in paniek voor een stuk lam

Deze hond van 5 maanden raakt in paniek voor een stuk lam

Net als mensen hebben honden voorkeuren en antipathieën als het om eten gaat. We weten allemaal dat deze viervoeters dol zijn op vlees, behalve misschien deze hond. Hij waardeert natuurlijk vlees, maar lijkt niet geïnteresseerd in een plakje lamsvlees. In feite wijkt het er elke keer van af wanneer het wordt gebruikt. Zijn baasje houdt hem echter nauwlettend in de gaten om zijn reactie op deze situatie zoveel mogelijk te zien!

Hond: deze video is trending op internet!

Video’s over huisdieren karton komen tegenwoordig steeds meer op internet. Daarom aarzelen baasjes niet om furries te organiseren, vooral als ze vrolijk of verrassend gedrag vertonen!

Dat is wat deze hondenbezitter deed! Hij zou geen minuut missen van de vreemde reactie van zijn hond. Daarom besloot hij gecontroleerd zijn gebaar.

Lees ook  Hoe weet je of een kat van zijn baasje houdt? Hier zijn de verklaringen

Om te lezen Deze hond houdt van een tussendoortje, je zult versteld staan!

In de video legde de eigenaar van de hond uit dat zijn hond meestal verwend is als het om eten gaat. De trog zal nooit iets weigeren wat zijn baasje hem voorschotelt! En toch was het niet zo toen zijn vader hem een ​​stukje lamsvlees gaf.

In de reeks kunnen we zien dat de hond verward leek door wat hij voor zich zag. Hij wist niet wat hij met de lamskotelet aan moest. Furball wilde het niet eens aanraken!

Zijn verzet amuseerde zijn eigenaar!

De hond snuffelde eerst zachtjes aan een stukje lamsvlees. Hij leek helemaal geen trek in vlees te hebben. Bovendien had hij niet eens de waardigheid om zijn tong erin te steken om het te proeven.

Lees ook  Een tijgerin die haar welpen heeft verloren, adopteert deze biggen als haar eigen welpen

Zijn baasje begreep de categorische afwijzing van zijn hond meteen. Hij vond zijn erg grappig gedrag . Dus begon hij zijn harige vriend te plagen door hem door het huis te volgen.

Lezen Deze kat die vastzit in een pijp wordt gered door een blazer!

De hond bewoog zich zo ver mogelijk weg van de lamsplak. Zijn meester volgde hem echter met een stuk vlees. Het irriteerde de hond die tegen hem begon te blaffen.

Maar zijn baasje was er niet klaar voor om de hond alleen te laten. Hij ging door met zijn spelletje dat de furries duidelijk boos maakte. Een begrijpelijke, maar briljante reactie!

Deze hond lust geen stukje lamsvlees!

Als de hond boos was, lachten de mensen om hem heen die getuige waren van het tafereel alleen maar. Het kleine geklets tussen de hond en zijn meester was echter een openbaring voor het dier. Hij weet nu niet van eten houdt.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: deze foto onthult je neiging tot perfectionisme

Op de leeftijd van 5 maanden heeft de hond nog meer ontdekkingen te doen tijdens de puberteit! Hij zal meer kansen krijgen om dingen te leren die hij liefheeft of haat. Maar hoe dan ook, de lamsschijf is een van de meest gedoopte ter wereld.

Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!