Início » Dieren » Deze hond voedt meer dan 100 kittens op nadat ze haar beste vriendin heeft verloren

Deze hond voedt meer dan 100 kittens op nadat ze haar beste vriendin heeft verloren

Een hond en een kat samen zien leven is een wonder. Sterker nog, ze hebben vaak de neiging om te kibbelen. Dit is de reden waarom hondenbezitters het zonder katten doen, ondanks de wens om ze te hebben. Na de verdwijning van haar vriend zorgt deze hond uit het asiel voor ruim 100 kittens.

Deze hond vindt troost in een asiel

Zuko, zo heet deze bijzondere hond. Ze was zwanger toen het asiel haar verwelkomde. Zij kreeg van de dienst de nodige zorg. Na een tijdje slaagden de puppy’s erin elk huis te vinden. De hond bleef weer in het asiel.

Rhonda, een professionele dierenredder in Oregon, herinnert zich de hond net zo goed als een goede moeder. En ook al stonden haar pups niet meer centraal, ze ging door zorg voor andermans kinderen . Maar alle pups groeiden op en gingen bij nieuwe gezinnen wonen.

Lees de reactie van deze hond wanneer hij wordt geadopteerd door een nieuw gezin

Deze hond voedt meer dan 100 kittens op nadat ze haar beste vriendin heeft verlorenFacebook vastleggen

Lees ook  hij droomt van de plek waar hij werd opgesloten en vindt hem

Helaas was het voor het Centrum lastig om een ​​thuis voor de hond te vinden. Vijf maanden na aankomst in het asiel stond zijn foto op internet. De schuilplaats was aankondiging van het vinden van een adoptiegezin voor Zuko . En vanaf dat moment werd Rhonda verliefd op haar.

Hij herinnert zich zijn eerste ontmoeting met een hond. Hij legt uit dat de honden in de kennels overal ruzie hadden. Maar de hond was kalm. Ze zat daar en kwispelde verlegen met haar staart. “Ik begon te huilen toen ik hem zag” herinnert zich zijn eigenaar.

Ze voedt meer dan 100 kittens op als draagmoeder

In het asiel, hond Zuka, snel hij raakte bevriend met een kat genaamd Pyshka . Er ontstaat een band van broederschap tussen de twee dieren. Ze zullen elkaar nooit meer verlaten. Deze kat was Zuka’s favoriet. En na zijn dood werd de hond depressief.

In 2015 belandde een kitten genaamd Egoza op de kraamafdeling van het asiel. De hond besloot voor zichzelf te zorgen. Nog steeds kwetsbaar en klein, wordt het kitten meteen opgevangen door Zuka. Als we naar haar kijken, kunnen we getuigen van de vreugde die ze voelde toen ze de draagmoeder van het kitten werd.

Lees ook  Deze hond leidt reddingswerkers naar een doos met kittens en wordt hun vader

Lees de ongelooflijke reden waarom katten je maag kneden

Deze hond voedt meer dan 100 kittens op nadat ze haar beste vriendin heeft verlorenFacebook vastleggen

Na Ego, het eerste kitten dat de hond adopteerde, is het nooit meer gestopt. Rhonda gaf aan het begin van het verhaal zelfs toe dat ze bang was een kwetsbaar kitten achterlaten in het gezelschap van een pitbull . Ook al wist ze diep van binnen dat het bolletje bont geen gevaar liep.

Bij het besef hondengedrag tegenover kittens wie haar ook benaderde, Rhonda had het volste vertrouwen. “Ze laat haar ladingen op haar rug klimmen, bijten, krabben, op haar gezicht springen, enz. » herinnert de jonge vrouw zich. Ze zorgde voor de kittens alsof het haar eigen kinderen waren. Dus likte ze ze en was altijd actief als het erop aankwam zorg voor je baby’s .

hond: Ze had haar eigen methode om met haar geadopteerde kinderen te communiceren

Zuka de hond had zijn eigen manier om met zijn geadopteerde kinderen te communiceren. Soms bleef ze stil liggen om haar aanvallen rond of op haar te laten spelen. Haar Moederinstinct ze was zo sterk dat ze de nadering kende van nieuwe katachtigen die de schuilplaats binnenkwamen.

Lees ook  Het asiel verkleedde oudere honden als oudere mensen en organiseerde een grappige fotoshoot

Een hond en zijn baasje zorgde voor ruim 100 kittens in het asiel , altijd met hetzelfde enthousiasme. Daarnaast bevestigt Rhonda dat de aanwezigheid van haar huisdier, die de rol speelt van draagmoeder voor de kittens, erg belangrijk is. Bewijs? Zelfs 12 jaar na haar aankomst in het centrum gaat de hond door koester je katjes in nood in het centrum aangekomen.

pic.twitter.com/8vxcxPErVK

Lees Een hond wacht op zijn meester op straat waar hij werd overreden, en de wereld is geschokt!

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 30. listopadu 2023

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!