Início » Dieren » Deze hond vond een thuis en werd teruggebracht naar het asiel, maar hij zal nooit ophouden met glimlachen.

Deze hond vond een thuis en werd teruggebracht naar het asiel, maar hij zal nooit ophouden met glimlachen.

© Deze hond vond een thuis en werd teruggebracht naar het asiel, maar hij stopt nooit met glimlachen

Marcelito is een hond die de harten van zijn verzorgers in het asiel heeft gewonnen. En dat komt omdat hij een hond is met een eeuwige glimlach. Op elke foto of video laat hij altijd zijn tanden zien met een gebaar van geluk.

Karla Barajas, een dierenarts, legt uit dat de hond samen met zijn broer als puppy naar het asiel kwam. Na het ondergaan van medische tests werd bij beiden het parvovirus vastgesteld. Helaas heeft Marcelito’s broer het niet overleefd.

“Ze waren allebei erg mager, ondervoed. Ze kregen een medisch onderzoek. Daarna bleven ze een paar dagen hier omdat ze gevaccineerd en gesteriliseerd moesten worden”, beschreef Karla de gezondheidstoestand van beide puppies.

Lees ook  Deze pup van 8 weken oud heeft de hik, zijn reactie gaat de wereld rond

Lees meer Een blinde en dove hond troost de verlaten dieren die bij hem komen!

Hij wil geluk in huis brengen

De hond heeft de ziekte overleefd. Ondanks alles wat hij heeft meegemaakt, straalt hij nog steeds een stralende lach uit. Na de diagnose parvovirose onderging Marcelito een week behandeling en bleef hij de hele tijd in de kliniek. Daarna werd hij ter adoptie aangeboden.

Tento pes našel domov a byl vrácen do útulku, ale nikdy se nepřestane usmívat.Bron.

De hond werd vervolgens geadopteerd door een gezin. Na een week werd hij echter teruggebracht naar het asiel wegens “slecht gedrag”.

Hij bleef daar minder dan een week omdat hij op een rooster klom, een slang kapot maakte en zijn kleren scheurde. Hij heeft niet veel schade aangericht, maar hij is een erg speelse hond omdat hij nog jong is,” legde Karla uit waarom hij zo actief is.

Lees ook  5 tekenen van een hond met een zonnesteek

Tento pes našel domov a byl vrácen do útulku, ale nikdy se nepřestane usmívat.Bron.

Karla Barajas weet niet waarom Animase deed zoals hij deed. Hij was waarschijnlijk angstig omdat hij alleen op de plek was en wat hij nodig heeft is beweging, mensen die met hem spelen of een speeltje om hem af te leiden.

Lees meer Tips en trucs om een oude hond gelukkig te houden

Karla Barajas wijst erop dat een van de belangrijkste kwaliteiten van de hond is dat hij erg aanhankelijk is en geen gedragsproblemen heeft vertoond tijdens zijn verblijf in de kliniek. “Hij is blij als je over zijn buik krabt, als je een bal naar hem gooit, brengt hij die naar je toe. Hij is een goede hond.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!