Início » Dieren » Deze hond werd buiten het asiel achtergelaten omdat hij de kracht niet had om op te staan.

Deze hond werd buiten het asiel achtergelaten omdat hij de kracht niet had om op te staan.

Deze hond Olympus werd achtergelaten voor een dierenasiel. Hij had het erg koud en was erg mager. Bovendien kwam er vuil uit zijn bek. Helaas was het duidelijk dat hij leed.

Veel honden zijn het slachtoffer van mishandeling. Trouwens, als je ze geen eten meer geeft of niet meer voor ze zorgt, wordt dat ook gezien als dierenmishandeling.

Het verhaal van Olympe

Olympus is een schattige hond wiens baasjes hem helaas niet waardeerden. Ze lieten hem achter voor een dierenasiel. Hij was toen erg zwak en kon zijn kop nauwelijks optillen.

Lees meer Ontdek hoe katten dankbaarheid tonen aan hun baasjes

Toen ze hem vonden, hoefden ze alleen maar zijn ogen te zien om te begrijpen hoe erg hij leed en onmiddellijk hulp nodig had. De redders waren echt overdonderd toen ze hem zagen. Ze brachten hem naar een dierenkliniek waar ze nog steeds proberen zijn leven te redden en zijn lot te veranderen.

Lees ook  Deze trein arriveert op volle snelheid, terwijl de lynx bevroren is op de rails, reageert het team onmiddellijk

Tento pes byl opuštěn před útulkem, neměl sílu vstát.Bron: Capture Instagram Hij werd mishandeld en buiten het asiel achtergelaten.

Olympus is een prachtige hond, schattig in elke zin van het woord. Hij had echter niet veel geluk bij zijn eerste baasjes. Hij werd mishandeld en achtergelaten in vreselijke omstandigheden. Tento pes byl opuštěn před útulkem, neměl sílu vstát. Bron: Capture Instagram

De directeur van het asiel pakte hem op en droeg hem naar zijn auto, waar hij de verwarming aanzette om de hond in leven te houden tijdens zijn ziekenhuisopname.

Tento pes byl opuštěn před útulkem, neměl sílu vstát.Bron: Capture Instagram

Gelukkig was het personeel meteen beschikbaar. Ze zorgden dus meteen voor hem. Bovendien waren ze verbaasd over deze hond. Ondanks zijn situatie was hij schattig en zeer goed opgevoed. Hij overleefde de nacht en hoewel de experts niet wisten of hij het zou halen, bleek deze hond sterk.

Lees ook  Waarschuwing: deze rups kan dodelijk zijn voor je hond, dus wees heel voorzichtig!

Lees meer Wilde honden nemen wraak op een luipaard dat een van hun welpen in de val lokte

Vandaag is Olympe een gezonde en zeer gelukkige hond. Hij wacht op een familie die hem wil adopteren en hem alle liefde wil geven die hij nodig heeft!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!