Início » Dieren » Deze hond werd meerdere malen afgewezen vanwege zijn uiterlijk totdat hij uiteindelijk werd geadopteerd door een vrouw!

Deze hond werd meerdere malen afgewezen vanwege zijn uiterlijk totdat hij uiteindelijk werd geadopteerd door een vrouw!

© Deze hond werd meerdere malen afgewezen vanwege zijn uiterlijk, totdat hij uiteindelijk werd geadopteerd door een vrouw!

Lucky is een hond geboren in een kennel met een gezichtsmisvorming. En daarom werd hij gecategoriseerd als onverkoopbaar. Daarom werd hij in een opvangcentrum geplaatst om een ​​huis voor hem te vinden, maar dat bleek erg moeilijk omdat mensen hem discrimineerden vanwege zijn uiterlijk.

Tijdens het adoptieproces heeft hij veel huizen bezocht. Dat was totdat hij eindelijk thuiskwam, waar het leek alsof zijn geluk op het punt stond te veranderen.

Hoewel hij een permanent huis vond, Lucky had een heel verdrietig en eenzaam leven. Eigenlijk wilde zijn baasje hem niet thuis. Omdat de vrouw katten had, was Lucky nog buiten, soms dagenlang aan een boom vastgebonden, zonder bed en met weinig menselijk contact.

Lees ook  Op 22-jarige leeftijd komt de hond voor het eerst in zijn leven de deuren van het asiel binnen

Lees Energieke blinde hond maakt zijn metgezellen bang, maar vindt een vriend voor het leven!

Hond achtergelaten wegens misvorming

De arme hond kreeg zelfs weinig eten. Hij werd genegeerd, verwaarloosd, mishandeld en kreeg nooit de liefde die hij echt verdiende.

Uiteindelijk besloot de familie hem aan een opvangcentrum toe te vertrouwen omdat ze verhuisde en hem niet mee wilde nemen. Het was dus duidelijk dat Lucky geen deel meer uitmaakte van de familie.
Deze hond werd meerdere malen afgewezen vanwege zijn uiterlijk totdat hij uiteindelijk werd geadopteerd door een vrouw!Bron: Instagram vastleggen

De hond heeft een nieuw thuis gekregen maar het duurde niet lang voordat zijn nieuwe familie besloot hem weer in het asiel achter te laten. Maar een bericht gepubliceerd op sociale netwerken veranderde alles!

Een vrijwilliger uit het asiel nam het over Hij had het geluk een kapper te hebben en hij maakte hem klaar voor de foto’s. Toen de foto’s op sociale media werden geplaatst, zag de juiste persoon voor Lucky ze: een vriend van de vrijwilliger genaamd Jamie Hult.

Lees ook  Ontdek waarom uw kat van zonnebaden houdt

Lees dat hij een schokkende ontmoeting vastlegt met een beer die hem achtervolgt, de beelden gaan de hele wereld over

Deze hond werd meerdere malen afgewezen vanwege zijn uiterlijk totdat hij uiteindelijk werd geadopteerd door een vrouw!Bron: Instagram vastleggen
Een nieuwe kans

Het verhaal van de hond raakte deze vrouw. Ze wilde Lucky meteen ontmoeten en nog beter, ze wilde hem meteen adopteren!

Deze hond werd meerdere malen afgewezen vanwege zijn uiterlijk totdat hij uiteindelijk werd geadopteerd door een vrouw!Bron: Instagram vastleggen

“Het bleek dat hij een hondenredder was, dus ik heb meteen contact met hem opgenomen en gezegd: ‘Ik wil deze hond.’ Ik wil hem niet eens een pleeggezin geven, ik wil deze hond adopteren.”

Met zijn nieuwe huis, zijn nieuwe leven en zijn nieuwe favoriete persoon kwam er een nieuwe naam voor de prachtige hond. Wij hebben het genoemd Beaux Tox.

Bron: Instagram vastleggen

Beaux Tox zal niet langer aan de kant staan ​​omdat hij er anders uitziet dan de anderen. In feite zal hij profiteren van alle liefde die zijn menselijke moeder hem geeft.

Lees ook  Wat betekent het als een hond voor je buigt en waarom is het zo'n schattig gebaar?

Te lezen Op welke leeftijd wordt een hond als oud beschouwd?

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!