Início » Dieren » Deze hond wordt van een 6 meter hoge brug gegooid, deze visser reageert ongelooflijk

Deze hond wordt van een 6 meter hoge brug gegooid, deze visser reageert ongelooflijk

© Deze hond wordt van een 6 meter hoge brug gegooid, deze visser reageert ongelooflijk

Op 16 september lachte het geluk deze Belgische hond toe. En niet voor niets waren er verschillende attente mensen aanwezig om hem te helpen. Een verhaal dat meer dan één persoon schokte. Hier zijn de details!

Hond: “Ik zag een auto stoppen”

Een waakzame man was op zaterdag 16 september getuige van een tragische gebeurtenis. En dat terwijl een kleine hond vanaf een hoogte van zeker 6 meter van een brug werd gegooid. De situatie speelde zich af aan de Born-grens in Limburg.

Een getuige zegt dat hij aan het vissen was in de buurt van de brug toen hij de auto zag plotseling te stoppen . De bestuurder stapte uit het voertuig en probeerde de hond in het water te gooien.

Lees Lidl: ontdek hier een paradijs aan kattenaccessoires en speelgoed tegen ongelooflijk lage prijzen

Lees ook  Dierenarts breit 'nieuwe oren' voor gewonde hond op zoek naar een nieuw thuis

Maar bij de eerste poging botste het dier tegen de reling. Verontrust door deze scène de getuige aarzelde niet en ondernam direct actie om in te grijpen. De getuige achtervolgde de auto van de persoon die verantwoordelijk was voor de wrede daad de woning binnen. En onderweg overlegde hij met de politie.

Deze hond wordt van een 6 meter hoge brug gegooid, deze visser reageert ongelooflijkBron: Instagram vastleggen

Nadat hij de autoriteiten had gewaarschuwd, keerde hij snel terug naar het toneel om de hond te redden, terwijl hij onder de brug door snelde. Het tweetal arriveerde vervolgens om te helpen bij de zoektocht langs de kust. Waarschijnlijk deden ze dit nadat ze het schokkende tafereel van een grotere afstand hadden gezien.

Er is ingegrepen!

De hond overleefde op miraculeuze wijze de val en werd nog levend aangetroffen . De kandidaat kon echter niet zelf uit het water komen. De vrouw van het ter plaatse aanwezige echtpaar dook meteen het water in

Lees ook  Een jonge hond met zes poten die op straat wordt ontdekt, intrigeert de dierenarts

Ze probeerde het dier daadwerkelijk te redden en uit het kanaal te halen. Vervolgens hebben ze de hond verzorgd door hem af te drogen, terwijl ze wachtten tot de hulpdiensten en de politie arriveerden. Vzw Dieren in Nood (Dino) uit Kinrooi, België is hiervoor momenteel verantwoordelijk.

Lees Vanwege zijn karakter probeert deze slimme hond geadopteerd te worden

Volgens de vereniging is de hond in 2018 geboren. En ondanks het incident lijkt hij in relatief goede gezondheid te verkeren. Het vertegenwoordigt echter duidelijke tekenen verwaarlozing, met verwondingen, haarloze plekken en een slechte vachtconditie.

Deze hond wordt van een 6 meter hoge brug gegooid, deze visser reageert ongelooflijkBron: Instagram vastleggen

Dit geeft aan dat de vorige eigenaren er niet goed voor hebben gezorgd. Dit verhaal is woedend en benadrukt de wreedheid die sommige individuen tegenover dieren kunnen tonen.

Hond: De politie heeft een onderzoek geopend!

Toen hem werd gevraagd de man te beschrijven die verantwoordelijk was voor de gruweldaad, kon de getuige specifieke informatie verstrekken. Dit omvat de exacte plek waar hij het zag stoppen. Hij voelde een adrenalinestoot . En niet voor niets begreep hij dat het hoofddoel was om deze persoon te arresteren en zijn identiteit te onthullen.

Lees ook  Na vijf jaar in het onbekende hinnikt een verdwaald paard prachtig als het zijn eigenaar ontmoet, een ontroerend weerzien

Deze hond wordt van een 6 meter hoge brug gegooid, deze visser reageert ongelooflijkBron: Instagram vastleggen

De getuige hoopt dat hij een goede daad heeft verricht, zowel om de hond te redden als om gerechtigheid te helpen bereiken. Hij laat het onderzoekswerk nu over aan de relevante autoriteiten, wat zijn cruciale rol in de zaak onderstreept. Na dit schokkende incident werd officieel een onderzoek gestart. De politie probeert daarom een de verantwoordelijke persoon vervolgen .

Om Ongelooflijk te lezen, een vrouw die wordt achtervolgd en geslagen door een gigantische eland

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!