Início » Dieren » Deze honden zijn de koningen van het surfen, een unieke competitie!

Deze honden zijn de koningen van het surfen, een unieke competitie!

Honden zijn waarschijnlijk de dieren die de meeste activiteiten met mensen uitoefenen. Onze viervoeters kunnen echt heel veel. Trouwens, er is een land dat surfwedstrijden organiseert voor onze lieve honden!

Honden die sporten als mensen!

Honden zijn dieren die kunnen genieten van verschillende sportactiviteiten . Sterker nog, ze kunnen veel meer dan een bal, stick of frisbee apporteren. Sommige van onze hondenvrienden doen ook aan sporten die we niet zouden vermoeden!

Het is verre van gebruikelijk om honden op het strand te zien, hoewel het ook niet erg zeldzaam is. We zien vaak hondachtigen ’s ochtends vroeg langs de zee rennen. Aan de andere kant is het niet gebruikelijk om ze te dicht bij de zee te zien wagen!

Actrice Julia Roberts is doodsbang voor deze hond

Lees ook  Deze stier die zijn hele leven vastgeketend zat, wordt eindelijk vrijgelaten, zijn reactie is verbazingwekkend

Honden kunnen zwemmen, maar het moet gezegd dat ze de voorkeur geven aan zoet water. Weet ondanks alles dat er echt een surfwedstrijd voor onze viervoeters is. We kunnen tenminste zeggen dat ze beter surfen dan sommige mensen!

Deze ongebruikelijke wedstrijd vindt plaats in de Verenigde Staten, met name in San Diego, Californië. Zo’n vijftig hondensurfers Coronado Bay Beach ontmoeten elkaar er vaak op. Dit kampioenschap trekt veel volk!

Professionele surfwedstrijd voor honden!

Coronado Bay Beach brengt vaak zo’n 50 honden samen voor een surfwedstrijd. Bijna elke keer wordt dit kynologische evenement een groot succes . Veel locals kunnen het zich niet veroorloven om dit ongewone evenement te missen!

De regels van deze surfwedstrijd voor honden verschillen niet veel van die van mensen. De dieren hebben 10 minuten de tijd om hun kunstjes uit te voeren op de golven. Een jury van 3 personen beoordeelt en beoordeelt vervolgens de karakters van de hondensurfers!

Lees ook  De hond rent wanhopig achter de brandweer aan om haar puppy's te redden

Om te lezen Deze hond is de intelligentste ter wereld, het is ongelooflijk!

Voor dit ongelooflijke evenement zijn er 3 categorieën waar honden zich kunnen bewijzen. Er is een categorie kleine hond, grote hond en duo . Het richt zich vooral op teamwork tussen een mens en zijn hond!

Surfhonden die deelnemen aan dit evenement worden ook beoordeeld op hun uiterlijk. Sterker nog, door goed gekleed te zijn en een ongewone stijl te hebben kan het dier extra punten verdienen. In een interview met The Telegraph legde Teevan McManus, een van de juryleden van de wedstrijd, het uit!

Honden krijgen beloningen na de wedstrijd!

Honden die deze surfwedstrijd winnen hebben uiteraard recht op uitzonderlijke prijzen. Zo kunnen eigenaren en hun huisdieren een speciaal arrangement winnen bij het Loews Coronado Bay Hotel. hondenvoer maakt ook deel uit van de prijzen die tijdens het evenement te winnen zijn!

Lees ook  Begrijp waarom je kat overmatig likt!

Deze ongewone gebeurtenis is leuk, maar er komt veel meer bij kijken. Het geld dat tijdens deze wedstrijd wordt ingezameld, wordt inderdaad gedoneerd aan een dierenwelzijnsorganisatie . Het kan gezegd worden dat de organisatoren zich hebben aangesloten bij het goede doel en de gezelligheid!
Pas op voor deze symptomen om redenen te lezen waarom uw hond lijdt

Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!