Início » Dieren » Deze jonge zwerfhond hoopt eindelijk een gezin te vinden dat zijn verleden zal vergeten

Deze jonge zwerfhond hoopt eindelijk een gezin te vinden dat zijn verleden zal vergeten

© Deze jonge zwerfhond hoopt eindelijk een gezin te vinden dat zijn verleden zal vergeten

Een ontroerend verhaal speelt zich af in het hart van het eiland Réunion. Hij is Amé, een jonge Cane Corso-hond van 2 jaar oud. Vernietigd door jarenlang rondzwerven, verlangt ze ernaar een familie te vinden die de schaduwen van haar pijnlijke verleden zal uitwissen. Verwelkomd door een gastgezin, nu op zoek naar een permanent huis in de PACA-regio. Ontdek hoe je geluk in Amé’s leven kunt brengen door haar een kans te geven op liefde en veiligheid!

Amé: Een hond op weg naar herstel!

Amé, een jonge Cane Corso-kruising, slaagde Jaren van omzwervingen en geweld. Genoeg om een ​​onuitwisbare indruk op hem achter te laten. Op het eiland Réunion werd deze hond uitgemergeld en wanhopig aangetroffen, op de rand van overleven.

Maar achter dit lijden schuilt een verhaal van veerkracht. Elke dag wel een stap richting herstel . Elke blik van deze hond is een stille getuigenis van haar onverzadigbare verlangen naar troost en liefde.

Lees ook  Een prachtige transformatie van een hond die mishandeld werd, vandaag gelukkiger dan ooit

Lees Op straat vinden ze een skelet en zijn verrast om te zien dat het nog ademt

Deze jonge zwerfhond hoopt eindelijk een gezin te vinden dat zijn verleden zal vergetenFacebook vastleggen

Ondanks zijn pijnlijke verleden belichaamt deze hond hoop. In de warmte van het pleeggezin begint Amé haar zelfvertrouwen weer op te bouwen. Elk gebaar van tederheid wordt een stap naar snoep .

Emotionele littekens maken plaats voor de mogelijkheid van nieuw leven, doordrenkt gedeeld geluk . De diepe blik van deze hond, ooit gevuld met verdriet, onthult nu een schreeuw om genegenheid en geruststelling.

Amé: de bloei van een zachte ziel

Dankzij de veerkracht die deze hond kenmerkt, vond ze onderdak in een opvanggezin waar ze haar leven weer kon opbouwen. Deze buitengewone hond onthulde haar gouden figuur uitdrukking van overvloedige tederheid.

Ja, deze hond houdt ervan om te knuffelen en lieve momenten te delen met kinderen. Zo openbaart het zijn eigen beschermende aard . Loyaal en toegewijd veranderde ze in een ideale metgezel, klaar om haar familie te verdedigen en elk moment van geluk te koesteren.

Lees ook  Dierenarts breit 'nieuwe oren' voor gewonde hond op zoek naar een nieuw thuis

Lees Een hond verhuist naar een bejaardentehuis zodat hij niet gescheiden wordt van zijn baasje

Deze jonge zwerfhond hoopt eindelijk een gezin te vinden dat zijn verleden zal vergetenFacebook vastleggen

Ondanks dit alles eisten de jaren van rondzwerven hun tol van Améa’s gezondheid. Lijden artrose, dysplasie van het heupgewricht en kwetsbare knie heeft dit vrouwtje speciale zorg nodig. Zijn eisen aan fysieke activiteit zijn echter gematigd, wat hem een ​​perfecte metgezel maakt voor een rustig gezin.

Op dit, maandelijkse injecties tegen artrose en voor haar welzijn is een passende voeding essentieel. Amé kan goed overweg met rustige honden, maar katten behoren niet tot zijn vrienden. Het roofzuchtige karakter van deze hond vereist onder meer een beveiligde tuin.

Hond zoekt een liefdevol thuis

Naast gezondheidsproblemen wil deze jonge Cane Corso graag een meelevend huis . Zijn behoefte aan liefde en veiligheid gaat gepaard met een kalm en wijs karakter. Als u aan de lijn loopt en vastgebonden wordt, krijgt u een gehoorzame metgezel te zien, klaar om haar leven te delen met een attent gezin.

Lees ook  De koe achtervolgt het meisje, ze wilde haar alleen maar aaien en een foto maken

Kortom, het moeilijke verleden zal geleidelijk wegsmelten en plaats maken voor een zachte en liefdevolle ziel. Améa’s veerkracht wordt een bron van inspiratie. Bel voorverantwoorde adoptie Klinkt als een kans voor dit vrouwtje. Een kans om een ​​huis te vinden waar hun specifieke behoeften worden begrepen en gerespecteerd.

Lees Waarom rolt uw hond zich om voordat hij naar bed gaat? Hier is het antwoord van de experts!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!