Início » Dieren » Deze jongen vindt een jaar later zijn beste vriend en gaat kapot als hij een hond ziet

Deze jongen vindt een jaar later zijn beste vriend en gaat kapot als hij een hond ziet

© Deze jongen vindt een jaar later zijn beste vriend en gaat kapot als hij een hond ziet

Hoop geeft leven! Deze zin betekent veel dingen en houdt veel mensen op de been na een plotselinge scheiding. En dat is het geval met Lennox, die zichzelf een jaar lang gescheiden zag van zijn hondenvriend. Na enkele ogenblikken van gebed keerde het dier naar hem terug.

Hond: De mooie vriendschap tussen Lennox en Bogart

Er wordt vaak gezegd dat de tijd voor sommige mensen de liefde doodt. Maar het komt niet vaak voor dat het verleden goede herinneringen achterlaat. Dit is het geval voor Lennox Goebel en de hond van haar buurman. In feite, de hond en Bogartook al is de hond niet van deze jonge jongen, ze zijn heel dichtbij . En ze vinden elkaar heel leuk.

Als we de hond en Lennox zien spelen, kunnen we het dier niet geloven behoort toe aan een andere persoon . Ze zijn zelfs dol op elkaar en brengen overdag tijd samen door. Ze waren allemaal blij en konden in hun vriendschap een zeer sterke band opbouwen.

Lees ook  Hij werkt de hele dag onvermoeibaar om de geredde hond de tuin te geven die hij verdient!

Lees Nadat hij is gered, leert de kat langzaam zijn angsten te overwinnen

Deze jongen vindt een jaar later zijn beste vriend en gaat kapot als hij een hond zietFacebook vastleggen

De hond is van de buurman van Lennox. Het is artiest die vaak druk is en reist. Deze jonge knul behandelt Bogart alsof hij zijn eigen huisdier is. Bovendien is het niet verrassend, gezien hoe druk een kunstenaar het kan hebben.

Hun spannende verhaal nam echter een onverwachte wending. Het waren eigenlijk een hond en een jonge jongen plotseling gescheiden . En het vernietigde hen na vele jaren samen een leuke tijd te hebben gehad. Helaas was deze scheiding onvermijdelijk.

Lange en plotselinge scheiding

De eigenaar van de hond werd gedwongen naar het buitenland gaan vanwege zijn werk. Sterker nog, de kunstenaar moest voor zijn tournee naar een ander land. En logischerwijs bracht ze haar huisdier mee. Dus op dat moment werd het prachtige verhaal tussen Lennox en Bogart overweldigend.

Lees ook  De hond is 15 jaar oud op zijn verjaardag, hij is de gelukkigste!

Na een lange en liefdevolle relatie vertrok de hond eindelijk met zijn baasje. van zijn kant, Lennox was boos en hij wist niet meer wat hij moest doen. Hij bleef eigenlijk in de tuin waar hij zijn dier zag vertrekken.

Lees De oprichter van een kattenasiel aarzelt niet om een ​​verlaten oudere hond te helpen

Deze jongen vindt een jaar later zijn beste vriend en gaat kapot als hij een hond zietFacebook vastleggen

Hij bracht elke nacht door met het smeken van de hemel om hem zijn schattige hond terug te geven. Zijn moeder Ellen getuigde zelfs dat haar zoon volledig instortte. Dus beweerde ze dat Lennox “hij huilde toen hij ze zag gaan”.

De kunstenaar ging een jaar met haar hond in een ander land wonen. Op dat moment was iedereen ervan overtuigd dat ze voor altijd verdwenen waren. Maar dat was bij Lennox niet het geval. Door uw gebeden, hij was vol hoop . Er gaat geen dag voorbij waarop hij ervan overtuigd is dat het dier nooit meer terug zal komen.

Lees ook  Een waakhond toont zijn genegenheid voor de dochter van zijn baas en verleidt duizenden internetgebruikers

Hond: Ze ontmoeten elkaar eindelijk weer

Na bijna een jaar , het weer bleek goed te zijn. De jonge jongen verwachtte inderdaad niet het meeste grote verrassing zijn leven. In 2017 gebeurde er een wonder toen de hond terugkeerde. Lennox wist dat toen nog niet.

Lennox hoorde het goede nieuws via zijn moeder. Ze nam haar zoon mee naar de achtertuin. Omdat hij geen idee had wat er aan de hand was, was Lennox verrast toen hij een hond zag. Het was een geweldig moment van vreugde, want eindelijk zijn hoop wierp vruchten af . Ze waren allebei blij en de hond kuste hem zonder een minuut los te laten.

pic.twitter.com/Uwi6t64hKP

Lees Lion springt met toeristen in de bus, wilde alleen maar genegenheid krijgen

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 29. listopadu 2023

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!