Início » Dieren » Deze kat heeft 10 jaar in een asiel doorgebracht, haar adoptiepercentage is verbazingwekkend

Deze kat heeft 10 jaar in een asiel doorgebracht, haar adoptiepercentage is verbazingwekkend

Sommige dieren kunnen het leven in een asiel moeilijk vinden. Daarom willen we dat deze honden schattige metgezellen voor gezinnen worden. Er zijn echter mensen die daar hun hele leven blijven. En dit is ook het geval met een hond genaamd Pitufo.

Hond: Het dier bracht een groot deel van zijn leven door in een asiel

Pes Šmoula bracht zijn jeugd door in een opvangcentrum Een uur in het hart van Buenos Aires . Hij wachtte op een familie om hem te adopteren sinds hij 5 jaar oud was. Het dier slaagde er echter niet in de mensen die naar het centrum kwamen te charmeren.

Deze hond is oud 14 ans . Mensen die op zoek zijn naar een gezelschapshond vinden de Pitufo niet erg energiek. Hij vindt zichzelf echt te oud. Deze mensen waren vooral bezorgd dat deze hond moeilijk te hanteren zou zijn als hij nog ouder zou worden.

Lees ook  Het eenogige katje is eindelijk geadopteerd, zijn transformatie is ongelooflijk!

Lees verder voor 3 signalen om te weten of uw kat gelukkig is, aldus experts

Hierdoor kiezen adoptanten een andere hond die levendiger en jonger is. Pitufo woonde in verontrustende situatie want elke dag zag hij zijn kameraden vertrekken. Mensen dachten dat als een dier oud is, het niet de hele tijd met zijn kinderen kan spelen. Voor sportactiviteiten achten zij het onvoldoende.

Het kan gezegd worden dat het geluk Pitufo de laatste tijd niet toelachte. In de loop van de tijd hebben veel mensen deze hond gevleid. Ze wilden hem ondanks zijn leeftijd adopteren. Maar deze mensen vonden het onmogelijk om daarvoor met hem te trouwen administratieve vereisten . De hond moest daardoor noodgedwongen langer in het asiel blijven.

Mensen willen Pitufo niet

Pitufo gedraagt ​​zich goed als hond. Het heeft karakter volgzaam en liefdevol . Bovendien hecht deze hond zich gemakkelijk aan degenen die hem verzorgen. Het enige probleem is de leeftijd, hoewel het eigenlijk een volwassen dier is, ideaal voor oudere mensen.

Lees ook  In de steek gelaten door zijn voormalige baasje, vindt deze oudere hond op 17-jarige leeftijd opnieuw de liefde

Dit feit is dus niet van toepassing overtuigde de adoptant . Velen van hen kozen puppy’s met een behendiger en gemoedelijker temperament. Maar op een dag begon Pitufo’s leven te verbeteren toen nieuwe mensen hem wilden adopteren.

Lees Deze hond, die al 8 jaar vastgeketend is, wil nu de wereld verkennen

Deze hond heeft 11 jaar in een asiel gewoond, zijn adoptie is overweldigendDeze hond heeft 11 jaar in een asiel gewoond, zijn adoptie is overweldigendInstagram vastleggen

Een gezin kwam naar het asiel op zoek naar een hond om te adopteren. En tot de grootste verrassing van het personeel kozen deze mensen voor Pitufo. Daarom de zijne nieuw huis hij nam hem op en zorgde heel goed voor hem. Deze mensen gaven eindelijk betekenis aan het leven van deze hond.

A Lang wachten kan veel dieren van streek maken. Deze hond gaf echter niet op. Hij wist hoe hij ondanks een delicate situatie sterk moest blijven. Hier is hij nu gelukkig met zijn nieuwe mensenfamilie.

Lees ook  De inspirerende strijd van een kat die vastbesloten is ondanks haar handicap een gelukkig leven te leiden

Hond: Eindelijk vindt een gezin

Het verhaal van deze hond herinnert ons eraan dat alles op zijn tijd gebeurt. Het lot kan niet altijd worden gedwongen. Als we met moeilijkheden worden geconfronteerd, moeten we dat doen blijf zelfverzekerd . Het kan enige tijd duren voordat de situatie verandert. En dat was bij dit dier het geval.

Z adoptie van een zoon , Pitufo de hond leeft volledig gelukkig. Zijn nieuwe familie kan goed met hem overweg. En tot slot: het is een dier waar je elke dag mee kunt leven. Zijn aanpassing was, ondanks dat hij het grootste deel van zijn leven in een opvangcentrum had doorgebracht, niet zo moeilijk.

@alejandroannaa♬ origineel geluid – alejandroannaa

Lees verder voor kerstcadeau-ideeën voor mensen met katten of honden

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!