Início » Dieren » Deze kat is als volwassen kat geadopteerd en is erg dankbaar voor deze kans!

Deze kat is als volwassen kat geadopteerd en is erg dankbaar voor deze kans!

Pappy was een zeer slechte zwerfkat die op straat werd gevonden door de dierenbescherming. Gelukkig werd hij opgevangen door Karin Poplin, die een opvang- en adoptiecentrum heeft voor zwerfkatten van alle leeftijden die een familie nodig hebben. Samen met haar man noemden ze de plek de Cat Adventure Rescue League (KARL).

Pappy’s verhaal!

Ze zorgen voor een groot aantal katten in alle maten, kleuren en ziektes. Er wordt altijd gezegd dat zwerfkatten de meeste liefde te geven hebben. Dus wat is een beter voorbeeld dan Pappy, die spinde zodra zijn baasje hem in de auto laadde om hem naar haar centrum te brengen.

Niemand weet precies wat Pappy’s verhaal is of hoe oud hij is (zeker ouder dan 13), maar ze zijn er zeker van dat hij een geweldige metgezel zal zijn.

Lees ook  Deze asielhond met een verwoestende glimlach heeft al een jaar geen gezin meer aangetrokken (video)

Om te lezen Na 279 dagen in het asiel explodeert deze hond van vreugde wanneer hij wordt geadopteerd

Tato kočka byla adoptována v dospělosti a je vděčná za tuto příležitost!Bron: Capture Instagram De kat is aan de beterende hand!

De infectie die hij op zijn huid had, gaat langzamer en de vacht groeit terug op de beschadigde plekken. Hij werd vervolgens voorzien van bont om hem te helpen de lichte wind en kou ’s nachts te weerstaan. Deze kat had het erg naar zijn zin bij zijn nieuwe vrienden thuis. Hij gaat zelfs vriendelijk met ze om en eet zelfs uit hetzelfde bakje brokjes.

Tento kocour byl adoptován v dospělosti a je za tuto příležitost vděčný!Bron.

Hij heeft ook een plekje gevonden in het bed bij de anderen, dus hij heeft een nieuwe slaapplek. Pappy is een volwassen katMaar hij is heel knuffelig en houdt van knuffelen. Zijn nieuwe baasjes vinden het ook heerlijk om hem te horen spinnen. Tento kocour byl adoptován v dospělosti a je vděčný za tuto příležitost! Bron: Capture Instagram

Lees ook  Een blinde puppy die acht jaar aan een ketting heeft geleefd, is blij dat hij zijn eigen bed heeft.

Voor Karin hoeft ze zich geen zorgen meer te maken over waar hij slaapt of hoe laat zijn volgende maaltijd is, want dit is zijn nieuwe thuis en hier gaat hij blijven.

Als je meer artikelen zoals deze wilt lezen, raden we je aan onze categorie Huisdieren te bezoeken.

Om te lezen Dit kitten troost een verlaten puppy die nog steeds op zijn baasjes wacht!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!