Início » Dieren » Deze kat is op zoek naar een nieuw thuis nadat ze drie keer is teruggebracht naar het asiel.

Deze kat is op zoek naar een nieuw thuis nadat ze drie keer is teruggebracht naar het asiel.

Oscar is een prachtige 10-jarige kat wiens verhaal de harten van social media-gebruikers heeft geraakt. Helaas belandde hij drie keer in het asiel. Hij heeft echter de hoop niet opgegeven dat hij een thuis zal vinden dat hem overlaadt met liefde en aandacht.

Nadat hij twee keer was uitgezet, wilde de familie het dier begin januari eindelijk adopteren. Na enkele maanden gaf het gezin Oscar op en bracht hem zonder aarzelen terug naar het asiel. Het personeel van het asiel was sprakeloos. Volgens het personeel is Oscar een charmante, knuffelige en zeer enthousiaste kat.

Oscar is al drie keer teruggebracht naar het asiel.

Oscar, liefkozend « de ongewenste kat » genoemd, is nu op zoek naar een nieuw thuis. Maar deze keer permanent. Dus ging het asielpersoneel aan de slag om een liefdevolle familie voor hem te vinden.

Lees ook  Kunnen katten het syndroom van Down hebben? Alles over deze ziekte

Lees Waarom bijt mijn golden retriever overal in?

Tato kočka hledá nový domov poté, co byla třikrát vrácena do útulku.Bron.

“Ik wou dat ik een plek voor hem had. Ik heb een heel wilde kat. Hij kan soms schattig zijn, maar ik ben ook slachtoffer geweest van zijn aanvallen die diepe littekens bij mij achterlieten”, “Ik weet zeker dat iemand hem zal opmerken en hem een voor altijd thuis zal geven”, “Hij is net als mijn roodharige kat, hij kan heel wild zijn als hij dat wil”, waren enkele van de reacties op Facebook.

Tento kocour hledá znovu domov poté, co byl třikrát vrácen do útulkuBron.

Oscar dacht voor de derde keer het beste en dat hij eindelijk een thuis zou hebben. Maar hij had het mis. Zijn familie stuurde hem weg en brak zijn hart.

Oscar vond eindelijk een thuis voor het leven

Lees ook  Een herdershond redt een verdrinkend lam uit de rivier

Liz (58) en haar man (53 ) besloten deze kleine kat te adopteren. Maar omdat ze op korte afstand woonden, moesten ze een manier vinden om hem naar hen toe te brengen. Dus organiseerde de Animal Foundation alles om Oscar bij zijn nieuwe familie te krijgen. Naar een nieuwe plek waar geen andere dieren waren en waar hij zijn eigen persoonlijke ruimte had om te gaan en staan waar hij wilde.

Vandaag is Oscar heel gelukkig. Hij brengt graag tijd door met zijn familie, die hem begrijpt en altijd voor hem zorgt. Volgens Liz is deze kat altijd vriendelijk en sociaal geweest, wat verrassend is na wat hij heeft meegemaakt.

Lees meer Pitbull maakt elke dag zijn bed op in het asiel terwijl hij wacht op een familie die hem wil adopteren!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!