Início » Dieren » Deze kat overleefde weken in het wild met wolven, geweldig epos!

Deze kat overleefde weken in het wild met wolven, geweldig epos!

© Deze hond werd gered nadat hij maanden met coyotes in de woestijn had doorgebracht, een ongelooflijk verhaal!

De verdwijning van een huisdier is altijd een moeilijke beproeving. En nog meer als hij vervolgens met gezondheidsproblemen kampt. Dat is het geval met deze hond gevonden in Las Vegas, Henderson om precies te zijn. Een verhaal dat zijn stempel heeft gedrukt op de inwoners van de regio. En niet voor niets leefde de hond in verrassende omstandigheden! Wij vertellen het je!

Een hond verdwaald in de woestijn!

Het verdwijnen van honden is een vanzelfsprekendheid. Of het nu komt doordat ze zijn weggelopen of nadat ze in de steek zijn gelaten, velen van hen dwalen rond voordat ze een gezin vinden dat hen kan opvangen. En dat is precies het geval met deze hond, die zich in de woestijn bevond nadat hij zijn oorspronkelijke familie had verlaten, en als we de omstandigheden van zijn verdwijning niet kennen, is het duidelijk dat hij er niet in is geslaagd de weg naar huis te vinden. In plaats daarvan werd de hond vergezeld door een troep coyotes.

Lees ook  Hij lastert met zijn stervende kind, de reactie van hun kat is bezorgd

Deze hond redde zichzelf nadat hij maanden met coyotes in de woestijn had doorgebracht, ongelooflijk verhaal!Deze hond redde zichzelf nadat hij maanden met coyotes in de woestijn had doorgebracht, ongelooflijk verhaal!Instagram vastleggen

Er rennen veel coyotes door de stad. Daarom verraste het zien van hen ’s nachts op straat de bewoners niet. Wat echter hun aandacht trok, was de aanwezigheid van een zwerfhond met een roedel. Het belangrijkste is dat ze na verloop van tijd merkten dat de hond een blessure heeft. Genoeg om ze ertoe aan te zetten hem te pakken te krijgen. Het risico bestond zelfs dat coyotes haar zouden overrompelen.

Lees verder voor 6 wolvenrassen die je waarschijnlijk niet kent

Het is in zeer slechte staat!

Ondanks zijn verwondingen, een hond gevonden in de woestijn was moeilijk te vangen. De bewoners van de regio moesten hiervoor een team van professionals inschakelen. Bij eerste waarneming bleek dat deze laatste helaas in slechte staat verkeert. De professionals wezen er vooral op dat de hond een blessure aan zijn duim had die geamputeerd moest worden. Maar dat was niet het meest opvallende feit over zijn gezondheid!

Lees ook  Hij stapt in een safarivoertuig en komt oog in oog te staan ​​met een wilde cheetah

Deze hond redde zichzelf nadat hij maanden met coyotes in de woestijn had doorgebracht, ongelooflijk verhaal!Deze hond redde zichzelf nadat hij maanden met coyotes in de woestijn had doorgebracht, ongelooflijk verhaal!Instagram vastleggen

In feite had de hond andere verwondingen. Tot overmaat van ramp merkten de dierenartsen die hem verzorgden dat hij kleine steentjes in zijn maag had. Honger onder ogen zien in de woestijn , had de ander geen andere keuze dan te consumeren wat hij vond. Deze gevonden hond wordt nu verzorgd door professionals die hem weer op de been proberen te krijgen. Vooral omdat laatstgenoemde slechts vel over been was toen hij werd gevangengenomen!

Wachten op een nieuw gezin!

Op weg naar herstel is de zwerfhond nu op zoek naar een nieuw gezin. Gezondheidswerkers hebben een fonds opgezet dat momenteel wordt gebruikt om de zorg te betalen die hij nog steeds nodig heeft. En trok veel mensen.

Velen van hen komen zelfs naar het asiel verantwoordelijk voor deze laatste om te verklaren dat zij de eigenaren zijn. De hond is echter nog steeds onder hun hoede. Ze wachten daarom op het vinden van een liefdevolle familie die ze hem kunnen toevertrouwen. Dat laatste is in ieder geval veel beter!

Lees ook  Deze hond weigert de trui uit te trekken waarin hij werd achtergelaten en smeekt om een ​​thuis

Om te lezen Deze kat met een enorme neus wordt door iedereen afgewezen, hij ontmoet een persoon die zijn leven verandert

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

L’article Deze kat overleefde weken in het wild met wolven, geweldig epos! est apparu en premier sur map-breclavsko.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!