Início » Dieren » Deze kat verdwijnt 536 dagen lang, zijn ongelooflijke reactie als hij zijn baasje vindt

Deze kat verdwijnt 536 dagen lang, zijn ongelooflijke reactie als hij zijn baasje vindt

© Deze kat verdwijnt 536 dagen lang, haar ongelooflijke reactie als ze haar baasje vindt

Veel gezinnen adopteren een kat of hond als huisdier. Katachtigen zijn erg populair omdat ze schattig en intelligent zijn. Maar we kennen ze vanwege hun honger naar hun eigen avontuur. Zo erg zelfs dat ze meestal problemen veroorzaken en angst veroorzaken bij hun eigenaren.

Een kat, deze kat die al ruim een ​​jaar vermist is, vindt zijn baasje

Als u thuis een kat heeft, heeft u waarschijnlijk een fase doorgemaakt waarin u bang bent dat uw vacht verloren gaat en dat u deze misschien nooit meer zult zien. Katten houden ervan om te verkennen, vooral ’s nachts. Maar ze komen vaak altijd terug, tenzij ze een ongeluk krijgen.

Het is om deze reden dat dierenactivisten eigenaren adviserenmicrochip uw kat . Dit maakt het makkelijker om dieren terug te vinden als ze verdwaald zijn of als iemand ze afzet bij een verloren dierenasiel.

Om te lezen Een hond vindt zijn baasje na een lange afwezigheid, een hartverscheurend weerzien

Deze kat verdwijnt 536 dagen lang, zijn ongelooflijke reactie als hij zijn baasje vindtFacebook vastleggen

Maar het ongelooflijke kattenverhaal dat over Bored Panda wordt gerapporteerd, is ongelooflijk. Sterker nog, deze bol bont verliet zijn huis meer dan een jaar. Net toen hun eigenaren de hoop begonnen te verliezen, verschijnen ze weer in hun leven. EN zijn reactie was ongelooflijk toen hij zijn meester zag .

Lees ook  Dit varken groeide op met vijf honden en denkt nu dat hij een van hen is.

Het verhaal van Cat, de kat die verdween tijdens 536 dagen , gaat viraal op internet. Net toen zijn eigenaren in het reine kwamen met het feit dat ze hem voor altijd kwijt waren, veranderde een bericht van het asiel alles.

Dit is het verhaal van Cat, die na ruim een ​​jaar scheiding herenigd wordt met haar familie

Mindy en Luke Criner adopteerden hun kat Cat in 2015 van het Peninsula Regional Animal Shelter in Virginia. Hij was toen nog maar een verlegen katje. Hij speelde niet zoals zijn andere vrienden in het asiel. Ondanks alles konden zijn toekomstige eigenaren in zijn ogen zien dat hij gewoon liefde nodig had. Ze besloten toen om hem te adopteren.

Eenmaal thuis had Cat aanvankelijk moeite om zich aan te passen. Maar na een paar weken begon de kat vriendschap te sluiten met Luke Criner en vervolgens met Mindy. Als tamelijk zelfverzekerde kat ging ze af en toe wandelen in de tuin en ontdekte ze nieuwe territoria. Op een dag keerde hij echter niet terug van zijn avonturen.

Lees ook  De gouden hond wacht elke dag buiten het huis om zijn oudere beste vriend te begroeten.

Lees Waarom je je hond nooit moet verven? Het antwoord zal je verrassen

Deze kat verdwijnt 536 dagen lang, zijn ongelooflijke reactie als hij zijn baasje vindtFacebook vastleggen

Mindy zegt dat hun kat in mei vermist werd terwijl hij zoals gewoonlijk het huis uit was, maar dat hij nooit meer terugkwam. En dit zijn, zelfs als we hem bellen voor de lunch of het diner, momenten die hij enorm op prijs stelt. kat heeft een microchip-kraag , dus er is een goede kans om het te vinden. Zijn familie aarzelde niet om alle adviezen van de schuilplaatsen op te volgen om hem te vinden, maar tevergeefs.

De tijd verstrijkt en terwijl Criner de hoop begint te verliezen, krijgen ze een bericht. Het was bericht vocale d’Animal Control die hen op de hoogte bracht van de aanwezigheid van hun kat Cat. In feite werd de kat gestald en gevoed door een man die slechts 1,8 km van zijn huis woonde.

Lees ook  Deze geredde zwerfkat besluit andere katten in nood te helpen

Deze hereniging met zijn kat is ongelooflijk

Na meer dan een jaar scheiding, toen zijn baasjes dachten dat hij voor altijd verloren was, duikt Cat weer op. Zodra Mindy en Luke Criner wisten dat hun kat was gevonden, renden ze hem tegemoet. Daar ga je, kat ze wisselden blikken aan hun eigenaren. Toen begon hij onverwachts richting zijn baasje te spinnen. Hij wist dat hij naar huis zou komen.
Deze kat verdwijnt 536 dagen lang, zijn ongelooflijke reactie als hij zijn baasje vindtFacebook vastleggen

Wat de man betreft die hem al die tijd had beschermd, hij wist niet eens dat microchips bestonden. Cat herwon al haar zelfvertrouwen en begon toen nog luider te spinnen hij gaf zijn dame een superlange hoofdboem . En als u een zwerfdier heeft gevonden, weet dan dat het mogelijk een microchip heeft en dat de eigenaren met een gebroken hart wachten op zijn terugkeer. Doe dus het juiste. Het is altijd nodig zwerfdieren scannen we weten nooit.

Om te lezen Deze hond en dit konijn zijn de beste vrienden ter wereld, ze gaan samen op vakantie

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!