Início » Dieren » Deze labrador kan haar geluk niet bedwingen tijdens het spelen met de puppy’s.

Deze labrador kan haar geluk niet bedwingen tijdens het spelen met de puppy’s.

Netizens hebben voor het eerst gekwijld over de foto van deze puppy die kittens ontmoet. Zijn reactie, zowel lief als grappig, raakte bij veel mensen een gevoelige snaar.

De Fluffiest-accountgebruiker heeft een foto gedeeld ging viraal. Het heeft zelfs de wereld rondgereisd en is nu meer dan 25 miljoen keer bekeken! Het moet gezegd dat vooral de gefilmde hoofdrolspelers ontroerend zijn. Het is getiteld “Duitse herderpuppy ontmoet moederkat en haar pasgeboren kittens voor de eerste keer”.

Aan het begin van de foto, we zien de moederkat geïnstalleerd op het bed, liggend op een zachte deken. Ze verzorgt haar pasgeboren kittens die hun oogjes nog niet hebben geopend. De Duitse herder blijkt dan erg geïnteresseerd te zijn in een klein gezin.

Lees ook  3 vreselijke fouten die u maakt als u uw hond roept

Lees Wat gebeurt er als u uw kat tijdelijk in een ander huis achterlaat?

Hond houdt van kittens!

Duitse herder pup dan heeft ze een uitdrukking van verwondering en nieuwsgierigheid als ze de kittens ontmoet. Zijn ogen lichten op van opwinding en zijn oren spitsen zich, wat zijn interesse in deze kleine katten laat zien. De kittens komen nieuwsgierig naar de puppy toe en spelen ermee. De scène is werkelijk vol tederheid en plezier.

Deze Duitse herder kan zijn vreugde bij het ontmoeten van de kittens niet bedwingenDeze Duitse herder kan zijn vreugde bij het ontmoeten van de kittens niet bedwingenInstagram vastleggen

De pup heeft een speeltje meegenomen, alsof je probeert toegang te krijgen. Hij laat eindelijk los, geobsedeerd door de katten voor hem. Hij ging op zijn twee achterpoten staan ​​om ze beter te kunnen bekijken. Hij beweegt zijn snuit meerdere keren naar voren om ze nog dichterbij te zien.

Lees ook  Alles wat je moet weten over de geluiden die honden in hun omgeving horen

De zelfverzekerde kat lijkt geen last te hebben van deze grote bal vacht die dicht bij haar kittens probeert te komen. Integendeel, ze is ontspannen en ligt zelfs op haar rug. Omdat de puppy de kleintjes wil leren kennen, draagt ​​zijn baasje hem en legt hem op bed.

Een bijeenkomst vol lekkers

Hij begroet de kat door zijn snuit tegen zijn neus te zetten en hem een ​​paar keer te likken. Het vrouwtje sluit haar ogen en geniet van deze paar liefkozingen. Maar de hond verloor zijn doel niet! Hij probeert altijd dicht bij de kittens te komen.

Lees Ze brengen een kat om te worden geëuthanaseerd, de dierenarts weigert en redt haar leven

Deze Duitse herder kan zijn vreugde bij het ontmoeten van de kittens niet bedwingenDeze Duitse herder kan zijn vreugde bij het ontmoeten van de kittens niet bedwingenInstagram vastleggen

Zijn baasje zorgt ervoor dat hij dat ook niet is plotseling. Hij merkt echter al snel dat hij een grote delicatesse vertoont. Hij komt terecht naast een familie katten en kan zijn ogen niet van ze afhouden.

Lees ook  Rouwend over een scheiding zal haar paard haar troosten en troosten, een ontroerend tafereel

Veel internetgebruikers reageerden vervolgens op de publicatie: “Ik vind het geweldig dat de puppy nieuwsgierig en opgewonden is, maar niet agressief. Ik vind het ook leuk hoe de kat beseft dat de puppy geen bedreiging vormt”, schreef de een. “Het lijkt erop dat de moederkat weet dat de puppy niets te vrezen heeft en ontspannen is”, beaamt een ander.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!