Início » Dieren » Deze leeuwin riskeert haar leven om haar welp te redden die van een klif is gevallen

Deze leeuwin riskeert haar leven om haar welp te redden die van een klif is gevallen

In Afrika vond een ontroerende en tegelijkertijd dramatische gebeurtenis plaats. De leeuwin deed het onmogelijke om haar kind te redden, dat zich in een zeer gevaarlijke situatie bevond. Deze gebeurtenis was dramatisch, maar het dier liet zich niet afschrikken.

Leeuwin: Een klein dier valt van een klif

Onlangs een eng verhaal en tegelijkertijd vonden de aanrakingen plaats Kenia. Het leeuwinkind begon inderdaad op de rand van de klif te spelen, zich niet realiserend dat ze haar leven riskeerde. Terwijl zijn moeder rustig bij haar vriendinnen zat.

Na een paar minuten sloeg het noodlot toe een klein dier viel . De leeuwin deed er samen met haar andere vrienden alles aan om het babydier te redden aan het begin van het ongeval. Maar omdat het terrein glad en rotsachtig was, kwamen ze laat aan.

Lees Liefde op 4 poten: hoe geef je je hond of kat de zorg die ze verdienen

Deze leeuwin riskeert haar leven om haar welp te redden die van een klif is gevallenInstagram vastleggen

Lees ook  Net als een klant bij een viswinkel, staat een intelligente kat elke dag in de rij voor eten.

Dus gleed hij bijna helemaal naar beneden. En hij had geen steun of iets om zich aan vast te houden om zijn val te vertragen. Maar hij merkte dat hij in de val zat en zo zette zijn slide uit . De uitval was erg gevaarlijk en de leeuwin wist nauwelijks wat ze moest doen.

De leeuwin van haar kant was doodsbang en wist niet wat ze moest doen. Dus, hij kwam vast te zitten in de hoop dat zijn moeder een oplossing zal vinden om hem te redden. De leeuwin huilde en schreeuwde voor de ogen van haar moeder. En ze deed het onmogelijke om haar kind te redden.

De liefde van een moeder is geweldig!

Deze leeuwin riskeert haar leven om haar welp te redden die van een klif is gevallenInstagram vastleggen

Een moeder zou het nooit kunnen verdragen haar kind te zien lijden. En het is nog erger als je net als deze leeuw op de rand van een groot risico staat. Dus koos de leeuwin de laatste optie om haar kind te helpen. Dus ging ze naar beneden rif.

Lees ook  Als hij een bevroren kalf in de sneeuw vindt en het in een bubbelbad stopt, verandert zijn leven voor altijd

De leeuwin heeft ze voegt zich rustig bij haar kind . Ze liep een helling af die erg glad was. Ze had maar één ding aan haar hoofd: ‘haar geliefde kleintje redden’. En hij gebruikte zijn stoere klauwen om dit gevaarlijke en ruige pad te overwinnen.

Lees Hij redt een zwerfhond in nood, de reactie van het dier is geweldig

Met uiteindelijk de moed en vastberadenheid van een leeuwin red uw kind . Maar de reis was nog lang omdat we terug naar boven moesten. Dit leverde voor de leeuwin echter niet al te veel problemen op, aangezien ze de belangrijkste van haar missies al had volbracht.

En dus nam de leeuwin haar kind mee zijn grove kaken om het terug te brengen. Ze klom op de gladde bast. Het leek voor een vrouw niet vanzelfsprekend, maar niets is krachtiger dan het instinct van een moeder. Een moeder is werkelijk in staat het onmogelijke te bereiken voor het welzijn van haar kind.

Lees ook  Een visser vangt een mysterieuze zeeworm waar je kippenvel van krijgt!

Deze leeuwin riskeert haar leven om haar welp te redden die van een klif is gevallenInstagram vastleggen

Leeuwin: Is de moeder geslaagd in haar missies?

Hoewel de rit zich in een zeer slechte situatie bevond, kon de leeuwin haar welp redden. Sterker nog, ze bracht hem zonder veel angst terug naar af. Hij fotografeerde dit evenement Jean-François Larget die een “natuurfotograaf” is. Hij was aanwezig op de plaats delict toen de scène begon.
Deze leeuwin riskeert haar leven om haar welp te redden die van een klif is gevallenInstagram vastleggen

Door deze foto’s kunnen we zien dat de moeder echt gehecht is aan haar kind. Bij mensen is dit ook het geval. De leeuwin is zeker een dierlijke wilde , maar niets kan de liefde wegnemen die ze voor haar kind heeft. Toen ze de top van de klif bereikten, wilde ze haar leeuwenwelp kalmeren door zijn voorhoofd te likken.

Lees He Sees the Fin en besef dat het een uniek en bedreigd dier was

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!