Início » Dieren » Deze leuke foto’s laten de speelse kant van dieren zien!

Deze leuke foto’s laten de speelse kant van dieren zien!

Deze foto’s laten de grappigste kant van dieren zien. Een vermoeide uil of een kangoeroe die gitaar speelt, maakt je dag goed!

Een gesprek tussen pinguïns en pinguïns

“Een grote groep ezelspinguïns keerde terug uit de zee toen er plotseling een kinbandpinguïn verscheen. De gebaren van deze confrontatie tussen deze dieren zijn zo herkenbaar dat je gemakkelijk kunt aannemen dat hun gesprek ongeveer zo verliep: “Je weet zeker dat mijn familie niet deze kant op is gegaan; Nee, ik zei toch dat ze die kant op gingen!

Deze leuke foto's laten de speelse kant van dieren zien!Bron: Instagram vastleggen

Een prachtige foto voor in het familiealbum

“Een half miljoen zeevogels gebruiken Bempton Cliffs om te nestelen. Jan-van-genten paren voor het leven en keren jaar na jaar terug naar hetzelfde nest. Ze hebben dan een welkomstritueel. Ze wrijven inderdaad hun snavels tegen elkaar en verstrengelen hun nek. Zo versterken ze hun band. Het is echter ook een geweldige kans om ze in verschillende poses vast te leggen. “Zie hoe trots ze eruit zien als ouders poseren met hun baby, een foto voor in het familiealbum”, aldus Zoe Ashdown.

Lees ook  Een prachtige transformatie van een hond die mishandeld werd, vandaag gelukkiger dan ooit

Om Het mysterie van de vreemde helderblauwe honden te lezen: zijn ze echt radioactief?

Deze leuke foto's laten de speelse kant van dieren zien!Bron: Instagram vastleggen

Dandy regenwoud

“De foto van dit dier is genomen in het Apenbos in Ubud, Bali. Het is echt een plek waar apen koning zijn! Soms maken ze een spektakel van zichzelf en soms klimmen ze bovenop je op zoek naar vlooien of een stukje koekje om te stelen. Onze dandy is misschien wel de reïncarnatie van een godheid”, zegt Delphine Casimir.

Deze leuke foto's laten de speelse kant van apen zien!Bron: Instagram vastleggen

Dieren: kangoeroe die gitaar speelt

“Ik reed langs een groep kangoeroes die zich aan het voeden waren in een veld met gele bloemen. Ik had mijn camera bij me, dus ik stopte om wat foto’s van deze dieren te maken. Plotseling merkte ik dat deze kangoeroe een grappige houding had aangenomen. Het lijkt mij echt alsof hij aan het oefenen is met het bespelen van zijn onzichtbare gitaar,’ Jason Moore.
Deze leuke foto's laten de speelse kant van de kangoeroe zien!Bron: Instagram vastleggen

Lees ook  Deze puppy, achtergelaten in het park, heeft de beste ontmoeting van zijn leven!

Saaie maandag

“Deze oehoe bracht het grootste deel van de middag majestueus door met poseren en… wijs kijken.” Maar toen zakte hij in elkaar en leek het erop dat de zondag voorbij was. Vooral de pruillip van dit dier is leuk! », John Blumenkamp.

Deze leuke foto's laten de speelse kant van dieren zien!Bron: Instagram vastleggen

Maak een foto van mij, maak een foto van mij!

“Een bruine beer in Finland die zijn best deed om mij op hem te laten focussen in plaats van op de andere beren,” zei Gabriely.

Lees Kunnen honden de dood van een mens voorspellen? Hier is het antwoord

Deze leuke foto's laten de speelse kant van de beer zien!Bron: Instagram vastleggen

als jij houden van dieren voel je vrij om ons te steunen en onze inhoud te delen, we hebben meer vergelijkbare inhoud in onze categorie DIEREN

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!