Início » Dieren » Deze man en deze wolf zijn onafscheidelijk, een fascinerende, onwaarschijnlijke vriendschap

Deze man en deze wolf zijn onafscheidelijk, een fascinerende, onwaarschijnlijke vriendschap

© Deze man en deze wolf zijn onafscheidelijk, een fascinerende, onwaarschijnlijke vriendschap

Wij zeggen altijd: de hond is degene de beste vriend van de mens maar wie zei dat het geen wolf kon zijn, of liever een wolvin?

Max Solinas is een van de weinige gelukkige zielen die een buitengewone vriendschap hebben gesloten met een dier dat door de maatschappij als wild wordt geclassificeerd. Dit fascinerende verhaal begint op zijn verjaardag als Max ze kreeg een prachtige wolvin cadeau genaamd Arya.

Wolf als cadeau

De relatie tussen een dier en een mens kan soms de meest onwaarschijnlijke paden volgen. Misschien heb je er al eerder van gehoord prachtige vriendschappen , zoals die tussen de vrouw en de alligator. Tegenwoordig is het echter een uniek verhaal dat onze aandacht trekt, dat van Max Solinas en Arya de Grijze Wolf.

Lees Deze beer vraagt ​​een klein meisje om hulp om haar gewonde berenjong te redden

Lees ook  Gouden Labrador-hek bevalt van 13 zwarte puppy's, het blijkt de schuld van de vader te zijn!

Max en Arya wonen in Italië en hebben al acht jaar een bijzondere vriendschap. Hun band is echter allesbehalve gewoon, aangezien Arya door een dierenartsvriend aan Max werd gegeven. Het geschenk dat aldus door a buitengewoon verhaal .

Hun band was op het eerste gezicht gevestigd. Maar het was nodig veel geduld en moed Max om de mooie wolvin te temmen.

Ondanks de debatten een tedere en sterke band

Er bestaat vriendschap tussen wolven en mensen een vaak onmogelijke droom . Wolven zijn wilde dieren die hun instinct volgen. Ze hebben niets te maken met honden die volgzaam en vriendelijk zijn.

Sommige mensen zijn er echter in geslaagd vriendschap te sluiten met de wolven die ze vanaf zeer jonge leeftijd hebben grootgebracht. Maar deze wolven behouden hun wilde kant en kunnen dat wel gevaarlijk zijn als hij groot is .

Lees ook  Gewond en verlaten vindt een kat wiens staart is afgesneden eindelijk liefde!

Lees Man riskeert leven om hond te redden die aan balkon hangt

Wetenschappers zijn verdeeld over dit onderwerp. Hij denkt dat alleen een hond dat kan zijn de echte vriend van de mens . Max en Arya, die acht jaar lang een buitengewoon leven deelden in Italië, wel een zeldzame en opmerkelijke uitzondering . Ze laten zien dat wolven zachtaardig kunnen zijn en van mensen kunnen leren zonder hun wilde aard te ontkennen.

Dit unieke verhaal tussen Max en deze wolvin herinnert ons eraan dat de banden tussen dieren en mensen onmetelijk diep kunnen zijn. Het getuigt van de schoonheid van de natuur en het vermogen van vriendschap soortbarrières overwinnen . Max Solinas en Arya zijn het levende bewijs dat liefde en begrip tussen mens en dier geen grenzen kent.

Een vriendschap die grenzen overschrijdt

Max en de wolvin Arya leerden elkaar kennen door het wilde leven te delen . Aanvankelijk vertrouwden ze elkaar niet en hielden ze afstand. Maar op een dag maakte Arya een vriendelijk gebaar naar Max: ze drukte haar snuit tegen zijn rug, alsof ze hem wilde vertellen dat hij haar vriend was en dat ze hem leuk vond. Max was geraakt door dit vertoon van genegenheid. Hij realiseerde zich dat ze na een maand een een echt pak .
Deze man en deze wolf zijn onafscheidelijk, een fascinerende, onwaarschijnlijke vriendschapInstagram vastleggen

Lees ook  Ziek neemt deze jonge jongen afscheid van zijn hond, waarna er een wonder gebeurt

Zij hebben ook opgericht onuitgesproken regels over hoe we met elkaar om moeten gaan in hun dagelijks leven. Arya is een leider in de wildernis en begeleidt Max tijdens zijn verkenningen. Max is een mentor in een mannenwereld en leert Arya wat ze moet weten. Ze verrijkten elkaar met hun ervaringen.

Lees Deze leuke foto’s laten de speelse kant van dieren zien!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!