Início » Dieren » Deze man heeft zijn leven gewijd aan het adopteren van oudere honden en boerderijdieren

Deze man heeft zijn leven gewijd aan het adopteren van oudere honden en boerderijdieren

© Deze man heeft zijn leven gewijd aan het adopteren van oudere honden en boerderijdieren

Steve Greig is een accountant die na thuiskomst een heel ander leven leidt. Deze man maakt van zijn huis feitelijk een toevluchtsoord voor oudere dieren (honden, katten, eenden, duiven, etc.), verwaarloosd en ongewenst. Hij besteedt een groot deel van zijn tijd aan de verzorging van deze dieren en zijn verhaal is niet onopgemerkt gebleven.

De verdwijning van zijn hond zet zijn leven op zijn kop

Steve Greig was een groot dierenliefhebber. Deze grote passie erfde hij van zijn ouders. Bewijs? Toen hij jong was, had hij een hond waar hij dol op was en die nooit van zijn zijde week. Hun relatie was zo hecht dat de jongeman er moeite mee had toen zijn huisdier stierf.

Maandenlang kon Steve Greig niet over zichzelf heen komen de verdwijning van zijn hond . Hij zonk weg in een diepe droefheid. Om zijn pijn te verzachten, besloot hij een nieuwe hond te adopteren. Maar het blijkt dat zijn hond toch wel heel bijzonder bleek te zijn. Als deze man naar dierenasielen gaat, besluit hij dieren op te nemen die geen thuis kunnen vinden.

Lees ook  Dierenarts onthult 4 kattenrassen die je nooit moet kopen

Lees Is het een goed idee om onze huisdieren te verkleden voor Kerstmis?

Deze man heeft zijn leven gewijd aan het adopteren van oudere honden en boerderijdierenFacebook vastleggen

Om zijn lijden na de dood van zijn huisdier te verzachten, nam hij een besluit trouwen met een 12-jarige chihuahua met knie- en hartproblemen in de opvang. Steve Greig kon het niet laten om naar dit kleine wezentje te kijken. Hij startte onmiddellijk adoptieprocedures. Zodra het hondje thuiskwam, noemde hij het Iejoor.

Maar sindsdien kon Steve Greig niet bij één hond stoppen. Hij is vastbesloten om meer dieren mee te nemen, zodat hij kan geef ze een tweede leven met veel aandacht en genegenheid.

Een nieuwe passie waar hij profijt van heeft

Sinds de komst van de hond Ijáček in het huis van Steve is zijn leven veranderd. Hij voelt de behoefte om meer voor andere dieren te doen. Dan beslist hij verander je huis in een dierenasiel . Blijkbaar verwelkomt hij alleen dieren die niemand meer wil.

Lees ook  Een verdwaalde hond keert terug naar huis met twee nieuwe vrienden die hij onderweg heeft gemaakt

In totaal heeft de jongeman tien honden, twee duiven, twee eenden, meerdere katten, een varken, een konijn en zelfs koivissen in huis. Volgens zijn uitleg zijn slechts acht van de tien honden van hem. De andere twee zijn van zijn kamergenoot en zijn zus.

Lees meer over de levensverwachting en de sleutels tot een lang leven voor uw Bull Terrier

Deze man heeft zijn leven gewijd aan het adopteren van oudere honden en boerderijdierenFacebook vastleggen

Maar sinds hij zijn kleine toevluchtsoord heeft, is het dagelijkse leven van de jonge accountant verre van vredig. Voor de zekerheid staat hij elke ochtend om 5 uur op ontbijt voor al zijn dieren en geef ze medicijnen. Daarna staat hij op het punt om naar zijn werk te gaan. Tijdens de lunchpauze keert hij terug naar huis om te kijken of alles thuis in orde is. Daarna gaat hij terug naar kantoor.

Lees ook  Boer die zijn kippen beschermt, vangt wezen waarvan men dacht dat het al 130 jaar uitgestorven was

Als Steve Greig ’s avonds naar huis terugkeert, vindt hij geluk als hij zijn kleine stam ziet. En hij mist het wandelen met de honden niet. Vanaf nu, zijn hele leven draait om deze dieren buiten zijn baan als accountant natuurlijk. In het weekend koopt hij alle benodigdheden voor zijn dieren. Deze grote passie begon met de liefde voor een hond.

Als oudere hond heeft hij een bijzondere passie voor ze

Steve Greig vindt oudere honden bijzonder en vooral dol op ze. “Oudere honden worden minder vaak geadopteerd omdat mensen over het algemeen op zoek zijn naar kleinere puppy’s.” hij geeft toe. En toch vindt ze dat de zorg voor deze oudere honden makkelijker is.
Deze man heeft zijn leven gewijd aan het adopteren van oudere honden en boerderijdierenFacebook vastleggen

Steve erkent dat een oudere hond zeker minder actief is dan een jongere, maar hij is zachtaardiger, met grote wijsheid en intelligentie.

Lees Deze hond huilt van verdriet bij het graf van zijn meester, een hartverscheurend tafereel

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!