Início » Dieren » Deze mishandelde puppy, achtergelaten, met een lichaam bedekt met lijm, zal een liefdevol thuis vinden!

Deze mishandelde puppy, achtergelaten, met een lichaam bedekt met lijm, zal een liefdevol thuis vinden!

© Verlaten, zijn lichaam bedekt met lijm, vindt deze mishandelde pup een liefdevol thuis!

Het lot van Pascal veranderde op de dag dat een dierenorganisatie hem uit zijn benarde situatie redde. Hij had echt hulp nodig. Deze puppy zat letterlijk onder de lijm en kon nauwelijks bewegen.

Een puppy van vier maanden oud, die in slechte conditie verkeerde, werd in een openbaar asiel geplaatst

De omstandigheden waaronder pup hij merkte dat hij gevangen zat ze zijn niet bekend in de lijm. Er wordt echter aangenomen dat het om een ​​daad van kinderen gaat. Gelukkig kon hij snel uit de situatie komen.

Opgedroogde lijm verhinderde dit bewegen en veroorzaakte hem vreselijke pijn. Het team van He’Art of Rescue, een plaatselijke liefdadigheidsinstelling, nam de puppy vervolgens onderdak. Rima Nur, de oprichter van de organisatie, en haar team verwelkomden de jonge hond in hun asiel.

Lees ook  De inspirerende strijd van een kat die vastbesloten is ondanks haar handicap een gelukkig leven te leiden

Lees: Stoute hond die van huis is weggelopen, kan niet geloven dat hij ‘gearresteerd’ is

Deze mishandelde puppy, achtergelaten, met een lichaam bedekt met lijm, zal een liefdevol thuis vinden!Bron: Instagram vastleggen

De vrijwilligers, die hem Pascal noemden, hij had geen andere keuze dan het te scheren om de lijm te verwijderen die hem zoveel pijn bezorgde. De pup leek ook oprecht opgelucht. Toen bleek uit een veterinair onderzoek dat hij het hondenparvovirus had opgelopen. Het virus dat verantwoordelijk is voor de ziekte, het parvovirus, kan ernstig en zelfs dodelijk zijn voor het dier.

Deze mishandelde puppy, achtergelaten, met een lichaam bedekt met lijm, zal een liefdevol thuis vinden!Bron: Instagram vastleggen

De behandeling duurde twee maanden.

De puppy moest ook herstellen van een psychologisch trauma veroorzaakt door dit lijden. Bovendien “viel een van zijn oren af ​​door de lijm”, legt Rima Nur uit. En ze wisten nog niet “of het oor zou genezen of dat het geamputeerd zou moeten worden.” Eindelijk gebeurde het.

Lees ook  Hoe zorg je voor je oude kat?

Eindelijk verbeterde de gezondheid van Pascal, zijn huid genas en zijn haar begon terug te groeien. Toen verwelkomde een tijdelijk huis hem. Hij had echter dringend een pleeggezin nodig. Dit vertelde Rima Nur aan gastheer Dani Rovira, die, nadat hij zijn verhaal had gehoord, de hond uitnodigde om deel te nemen aan de tentoonstelling.

Deze mishandelde puppy, achtergelaten, met een lichaam bedekt met lijm, zal een liefdevol thuis vinden!Bron: Instagram vastleggen

Dankzij zijn optreden op televisie benaderde de vereniging veel mensen om hem te adopteren. Eindelijk voegde de puppy zich bij zijn nieuwe familie. En sindsdien lijkt hij het gelukkigste dier ter wereld.

Lees Wanneer haar baas sterft, bewaart deze hond een zeldzame schat die het internet doet wankelen

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!