Início » Zvířata » Deze muziek is de favoriet van de katten – ze zijn er allemaal dol op!

Deze muziek is de favoriet van de katten – ze zijn er allemaal dol op!

Er zijn verschillende manieren om te laten zien dat we de muziek waarnaar we luisteren waarderen! We volgen het ritme door te dansen, net zoals we deinen op de melodieën van de dulcimer. Een operastem met een paar pianoklanken kan mooie herinneringen oproepen. Als wij kunnen uitdrukken wat we voelen door middel van geluid, dan kunnen katten dat ook!

Van welke geluiden houden katten niet!

Katten nemen hun omgeving heel anders waar dan mensen. Hun gehoor is beter ontwikkeld dan hun gezichtsvermogen, dat minder stabiel is. Katachtige dieren zijn zeker in staat om geluidsfrequenties van 50 Hz tot meer dan 60.000 Hz waar te nemen.

Het menselijk oor neemt alleen geluid waar bij 20 Hz en hoort alleen geluiden onder de 20.000 Hz. Het gehoor van katten is dus gevoeliger. Dit werkt in hun voordeel wat betreft hun natuurlijke manier van leven. Dit overontwikkelde zintuig maakt het makkelijker voor ze om te overleven en in hun levensonderhoud te voorzien.

Lees ook  Het verhaal van Peti, een hond die in een dierenartspraktijk woont en op adoptie wacht

Lees meer Waarom is het belangrijk om een kat in huis te hebben?

We weten nu waarom katten gevoelig zijn voor het minste geluid. Het is dan ook logisch dat onze katachtige vrienden bijzonder ontvankelijk zijn voor muziek. Hun voorkeuren blijven echter beperkt, want er is een bepaald geluid waar ze niet naar luisteren. rebellie tot in de kern.

Over het algemeen houden katten niet van harde muziekstijlen en harde geluiden. Het begint allemaal bij de geboorte, wanneer hun zicht- en gehoorzintuigen nog niet functioneel zijn. Katachtigen zijn pas vanaf dag 14 in staat om geluid waar te nemen.

De favoriete muzikale ritmes van katachtigen!

Muziek kan een antidepressief of anti-stress effect hebben bij mensen. Er zijn bijvoorbeeld geluiden die gemakkelijk kalmeren door alleen maar te luisteren. Onze katachtige vrienden delen dit gevoel!

Lees ook  5 elementaire levenslessen die je van je hond kunt leren

Als luidruchtige geluiden niet hun sterkste kant zijn, zijn zachte ritmes echte slaapliedjes voor hen. Katten houden vooral van opera’s van Mozart of ballades van Chopin. Maar ontspannende muziek helpt ook tegen stress en angst.

Lees meer Test met 5 vragen om erachter te komen of uw hond echt gelukkig is

Tato hudba je oblíbená u koček, všechny ji milují!Bron.

Er zijn geluiden die uitsluitend zijn gecomponeerd om de aandacht van katten te trekken wat betreft hun bijzonderheden. Katten zijn vooral dol op lange, glijdende tonen . Katten lijken altijd gelukkig als ze luisteren naar lage geluiden die lijken op hun spinnen.

Muziek heeft veel voordelen voor mensen, en hetzelfde geldt voor katten. Maar eerst moet je ervoor zorgen dat je viervoeters altijd rustig zijn. Vermijd geluiden als pop of R&B en kies in plaats daarvan voor zachte pianoritmes als je wilt dat je kat goed uitrust.

Lees ook  Haar kat wil helemaal niet slapen, dus volgt ze hem en doet een vreselijke ontdekking.

Zoals je weet, houden katten van klassieke muziek!

Om katten en hun muziekvoorkeuren te begrijpen, moet je eerst begrijpen. Om te weten welke klassieke muziek geschikt is voor deze katachtige beesten. .. Deze ritmes zijn zeker niet alleen maar zachte klanken. Sommige zijn erg luidruchtig en helemaal niet aan te raden voor katten.

Met andere woorden, we kunnen zeggen dat katten niet houden van klassieke muziek die luidruchtig is. Maar als het gaat om ritmes die zacht en rustgevend zijn, zullen katten vreugde en plezier uitstralen. Nu is het aan jou om de juiste muziek te kiezen!

Lees Wat betekent het als een hond veel blaft naar een persoon?

Als je meer van dit soort artikelen wilt lezen, raden we je aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!