Início » Dieren » Deze olifant viert haar vrijheid na een halve eeuw gevangenschap, terwijl tranen van geluk over haar wangen stromen

Deze olifant viert haar vrijheid na een halve eeuw gevangenschap, terwijl tranen van geluk over haar wangen stromen

© Deze olifant wordt na 50 jaar geketend te hebben bevrijd, en huilt van vreugde

Ondanks de inspanningen van verschillende verenigingen over de hele wereld, jagen veel mensen nog steeds op wilde dieren en mishandelen ze deze. Helaas voor deze dieren komen maar weinig van hen bij goede fokkers terecht. Raju is zo’n dier. Deze olifant bracht 50 jaar van zijn leven door in ketenen, maar de autoriteiten slaagden er uiteindelijk in hem te redden. Zijn redder was ontroerd door zijn reactie, hij voelde een traantje van opluchting.

Olifant: Raju werd zijn hele leven gemarteld

Raju , een Indische olifant, werd als baby gescheiden van zijn moeder. Dit dier kon niet eens genieten van de liefde van zijn moeder voordat het door stropers werd meegenomen. Ze hebben hem opgepakt en verkocht.

Toen Raju eenmaal in de handen van deze mensen viel, nam zijn leven een tragische wending. Hij heeft er niet minder meegemaakt 20 eigenaren Tijdens zijn leven. Geen van hen had ook maar een greintje gezond verstand om een ​​olifant te behandelen als een levend wezen.

Lees ook  de hond redt haar puppy's uit het wrak, een echte heldin

Lees verder voor 5 redenen waarom uw hond een droge neus heeft en wanneer u zich zorgen moet maken

Deze olifant wordt vrijgelaten na 50 jaar geketend te hebben geleefd en huilt van vreugdeDeze olifant wordt vrijgelaten na 50 jaar geketend te hebben geleefd en huilt van vreugdeInstagram vastleggen

De eigenaren gebruikten de olifant als een toeristische attractie . Bovendien kon het dier alleen eten als ze het wat te eten gaven. Bovendien moest hij overleven door op straat papieren of plastic dozen te eten.

De olifant werd slecht gevoed en kreeg niet de zorg die hij had moeten krijgen. Bovendien zou het arme dier dat nooit kunnen bewegen zonder kettingen . Zijn poten waren dan ook bedekt met diepe wonden. Zijn toestand kon alleen maar medelijden wekken.

Hij had tranen in zijn ogen

Gelukkig voor deze olifant heeft zijn verhaal de aandacht van goedhartige mensen bereikt. Vereniging Dieren in het wild Sos diep geraakt door zijn verhaal, ondernam hij samen met de autoriteiten de nodige stappen om hem te redden.

Het was een lange en intense strijd waarbij al het nodige bewijsmateriaal moest worden verzameld om het onrecht van deze olifant te bewijzen. De proef vond plaats en na veel moeite wisten de reddingswerkers het dier terug te halen Raju’s vrijlating . Na 50 jaar geketend te zijn geweest, stond hij op het punt de greep van zijn laatste eigenaar te verlaten.

Lees ook  Een geadopteerde hond en een 2-jarige delen een warme knuffel

Lees Hoe kalmeer je honden tegen het geluid van raketten op oudejaarsavond?

Deze olifant wordt vrijgelaten na 50 jaar geketend te hebben geleefd en huilt van vreugdeDeze olifant wordt vrijgelaten na 50 jaar geketend te hebben geleefd en huilt van vreugdeInstagram vastleggen

De reddingsoperatie vond plaats in het eerste uur dag. De autoriteiten, vergezeld door reddingswerkers van Wildlife Sos, kwamen in actie om de olifant te bevrijden. Toen het ambulancepersoneel Raju naderde, rolde er een traan over zijn gezicht. Het dier leek dus te weten dat er eindelijk een einde kwam aan zijn lijden.

Geconfronteerd met deze zeer ontroerende reactie waren de reddingswerkers verrast en ontroerd. Niemand had dit verwacht. Pooja Binepal Een woordvoerster van de vereniging legde in een interview uit: “Het was erg schokkend voor het reddingsteam om de tranen over Raju’s gezicht te zien stromen tijdens zijn redding. Diep van binnen wisten we dat hij begreep dat hij werd vrijgelaten.’

Lees ook  Bied uw hond dit dubbelzijdige en wasbare Leclerc kussen aan, voor een ongelooflijke prijs!

Olifant: Nu vrij en in goede handen

Na jarenlang vastgeketend te zijn geweest, vindt de olifant eindelijk vrijheid. Zijn redders lieten hem toe aan een gespecialiseerd centrum . Eindelijk zal ze de rest van haar leven kunnen genieten op een meer aangepaste, levendige en zorgzame plek.

In principe wordt een olifant 70 jaar oud. Dus nog steeds Raju 20 ans voor hem om de verloren tijd in te halen en opnieuw te leren hoe hij zich aan de wereld kan aanpassen. Laten we hopen dat de tragedie van zijn vorige leven de olifant niet verhindert te bloeien.

pic.twitter.com/9vfYOVWtM3

Lees: Man opent ‘bejaardentehuis’ om oudere dakloze honden op te vangen

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 30 augustus 2023

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!