Início » Dieren » Deze oude en verlaten hond geniet van een prachtig pensioen dankzij een vrouw met een groot hart

Deze oude en verlaten hond geniet van een prachtig pensioen dankzij een vrouw met een groot hart

© Deze oude en verlaten hond geniet van een prachtig pensioen dankzij een vrouw met een groot hart

Annie is een 19-jarige kruising Labrador Retriever/Pitbull. Haar vorige eigenaren hebben haar afgestaan ​​aan het asiel aan haar vorige eigenaren. Volgens hen verkeerde haar gezondheid op dat moment in kritieke gezondheidstoestand. Sterker nog, de oudere hond stond niet meer op om te eten.

Het begin van een nieuw leven voor een hond

Het asiel heeft de hond meegenomen. Vrijwilligers zorgden elke dag voor hem en gingen op zoek naar een pleeggezin voor hem.

Lauren Siler zag toen een advertentie op de pagina Instagram goed doel. Ze was diep onder de indruk van zijn “lieve gezicht dat in zijn arme kist zat”. Zo werd ze letterlijk verliefd op de oudere hond. Zij en haar kamergenote Lisa Flores besloten onmiddellijk om zich als vrijwilliger aan te melden om de hond in hun huis te verwelkomen. »

Lees ook  Ze geven veel liefde, hier zijn de 5 meest schattige kattenrassen

Lees Waarom spint uw kat als hij bij u is? Er achter komen

Deze oude en verlaten hond geniet van een prachtig pensioen dankzij een vrouw met een groot hartFacebook vastleggen

“Mijn vriendin en ik zagen dit schattige gezicht en haar verhaal brak onze harten”, legt de jonge vrouw uit.

Druk leven voor Annie

Er zijn 2 jonge vrouwen begonnen om foto’s en berichten over de hond op Instagram te delen zodra ze haar bij hen thuis verwelkomden. Ze deelden alle activiteiten die ze deden om zijn geluk en welzijn te verzekeren. Ze wilden het bewustzijn vergroten over de dierenzaak en vooral over de noodzaak om oudere honden te adopteren.

“We hebben het geluk dat hij ruim een ​​maand bij ons is. Het vrouwtje maakt zich ook klaarHij beleeft de beste maand van zijn 19 jaar. We zullen van haar houden, haar behandelen als een prinses en haar veel knuffels, ijs en hamburgers geven. Als haar tijd daar is en ze ons vertelt dat ze klaar is, zal ze niet alleen zijn in het asiel”, legden Lauren en Lisa uit op Instagram.

Lees ook  Na 50 jaar geketend te hebben geleefd, wordt deze olifant eindelijk bevrijd en huilt hij van vreugde

Deze oude en verlaten hond geniet van een prachtig pensioen dankzij een vrouw met een groot hartFacebook vastleggen

Toen Lauren en Lisa haar mee naar huis namen, schatten de dierenartsen dat de hond nog maar een maand zou leven. Maar door de goede zorgen en vooral de liefde en het geluk die beide jonge vrouwen de hond gaven, kon ze weer een prachtig jaar beleven!

pic.twitter.com/oDyjQeKnsE

Lees Een UPS-chauffeur vormt een warme band met honden langs zijn bezorgroute

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 9. listopadu 2023

Een hond is veel meer dan een huisdier. Het is een metgezel, het hoort bij het gezin, het is een vertrouweling… En ieder gezin dat een hond heeft, begrijpt hoe bijzonder hij kan zijn. Uw hond zal weten hoe het met u gaat, alleen al door naar u te kijken, hij zal uw kinderen zelfs vóór u begrijpen als het gaat om hun emotionele toestand. Honden kunnen zeer belangrijke emotionele banden met hun baasjes opbouwen en ze zijn onverslaanbaar.

Lees ook  De pup beseft dat hij geadopteerd is, zijn bewegingsreactie raakt iedereen

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!