Início » Dieren » Deze Pitbull benadert een kat die op het punt staat te bevallen en wat hij in zijn mond houdt zal iedereen verbazen

Deze Pitbull benadert een kat die op het punt staat te bevallen en wat hij in zijn mond houdt zal iedereen verbazen

© Deze Pitbull nadert een kat die op het punt staat te bevallen, wat hij in zijn mond houdt zal iedereen verbazen

Pitbull is een van de hondenrassen die als gevaarlijk wordt beschouwd. Bovendien heeft dit hondenras een zichtbaar wild uiterlijk. Achter dit imposante formaat kan dit type hond echter een teder hart hebben. Zoals het geval van deze die in Mexico woonde en bevriend raakte met een zwerfkat.

Hades, de Pitbull die een zwerfkat in zijn schuur onderdak biedt

Pitbull stoot mensen af ​​vanwege zijn uiterlijk. Sterker nog, veel mensen hebben dat gedaan bang om dit hondenras te benaderen . En ze zijn terecht voorzichtig, want dit hondenras is een van de gevaarlijkste. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen.

Hades , Pitbull, woont in Mexico met zijn eigenaar Juan José P. Flores. Na een tijdje beseft de hond dat zijn eigenaar een zwerfkat voeren die ronddwaalde. De grote hond raakte heel snel gewend aan de aanwezigheid van deze kat.

Lees ook  Deze hond rent elke dag weg om het graf van zijn baasje te bezoeken

Lees Hier leest u hoe u een hond gelukkig kunt maken als hij in een appartement woont

Ongeveer drie jaar later was Juan José P. Flores nog niet klaar met zijn verrassingen. Op een dag hoorde hij een klop op de deur. Hij wist meteen dat het zijn Pitbull was. Sterker nog, de hond krabde aan de deur omdat hij zijn gast aan zijn meester wilde voorstellen.

Deze Pitbull benadert een kat die op het punt staat te bevallen en wat hij in zijn mond houdt zal iedereen verbazenFacebook vastleggen

Juan José P. Flores realiseerde zich toen dat de zwerfkat goed was geïnstalleerd in de kennel van Pitbull en bezig was hun kinderen ter wereld brengen in alle rust en op een gezellige en veilige plek.

Een mooie vriendschap tussen deze hond met een groot hart en een zwerfkat

Pitbull stond tijdens het hele werk bij het bed van de kat. De hond bewoog zich niet een beetje en was getuige van de geboorte van twee kleine katten . Hij ging zelfs een deken halen om de gasten warm te houden.

Lees ook  Chip en Adele, verlaten puppy en kitten, worden onafscheidelijk

Deze Pitbull benadert een kat die op het punt staat te bevallen en wat hij in zijn mond houdt zal iedereen verbazenFacebook vastleggen

Onder de beschermende ogen van Pitbull werden twee kleine katten geboren. En hij was niet de enige, want ook Juan José P. Flores was tijdens het hele werk aanwezig. Gelukkig, twee bollen bont zijn veilig geboren. Voor hun veiligheid heeft de eigenaar van Hades een beslissing genomen breng de kittens en hun moeder terug naar haar huis .

Lees Hoe een hond laat zien dat er slechte energie in huis is

En op zijn zachtst gezegd was Pitbull meer dan tevreden met dit gebaar. De hond bond zichzelf onmiddellijk in een knoop mooie vriendschap met een kat . Juan José P. Flores adopteerde uiteindelijk de kat, die nu heet: Nicol . Wat zijn kinderen betreft, besloot hij ze ter adoptie af te staan.
Deze Pitbull benadert een kat die op het punt staat te bevallen en wat hij in zijn mond houdt zal iedereen verbazenFacebook vastleggen

Een pitbull en een kat werden beste vrienden ter wereld . Ze werden onafscheidelijk. En het minste wat we kunnen zeggen is dat de beslissing van Juan José P. Flores om een ​​kat te houden grote vreugde heeft gebracht aan zijn hond Hades.

Lees ook  Duitse herder betrapt op zorgen voor blinde hond en gered

Pitbull: Die schijn van horror met een hart van goud

Geconfronteerd met dit de mooie vriendschap tussen zijn Pitbull en een zwerfkat De eigenaar van de hond, die nu Nicol heet, had geen andere keuze dan de grote vriend van zijn geliefde vlo onder zijn hoede te nemen.

Wat betreft haar kleine besloot Juan José P. Flores plaats voor adoptie zodra ze oud genoeg zijn. Als ze de wereld op een comfortabele en veilige manier konden zien, was dat in ieder geval vooral te danken aan de pitbull die dol was op hun moeder.

Lees hier hoe u uw hond leert de weg niet over te steken

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!