Início » Dieren » Deze pitbull trekt een baby van 7 maanden aan zijn luier uit een brandend huis, een echte held

Deze pitbull trekt een baby van 7 maanden aan zijn luier uit een brandend huis, een echte held

© Deze pitbull trekt een baby van 7 maanden aan zijn luier uit een brandend huis, een echte held

De pitbull staat bekend als de beste vriend van de mens. Hij deed het opnieuw bij de Stockton-brand. Details van dit evenement zijn te vinden in een paar regels van dit artikel.

Een pitbull die zijn familie waarschuwt voor groot gevaar

Op een avond werd Latana Chai, de moeder van een zeven maanden oud kind, gewaarschuwd ongebruikelijk geblaf zijn hond In feite is laatstgenoemde over het algemeen erg kalm en volgzaam. Maar destijds handelde hij anders.

De hond in kwestie, Pitbull, naam Sacha , heeft een zeer sterke band met het kind, Masailah. Ze kwamen eigenlijk tegelijkertijd ter wereld. Tussen de twee zit een nabijheid .

Om deze dag te lezen toen Cora de hond werd bevrijd van haar misbruikers. Gelukkig einde!

Lees ook  Deze olifant viert haar vrijheid na een halve eeuw gevangenschap, terwijl tranen van geluk over haar wangen stromen

Deze pitbull trekt een baby van 7 maanden aan zijn luier uit een brandend huis, een echte heldBron: Instagram vastleggen

In Stockton, Californië, stopte een hond niet met blaffen tijdens een beroemde nacht. Sterker nog, ze wilde ze aantrekkenaandacht van mama . Geïntrigeerd door Sacha’s voortdurende gebabbel ging Latana naar buiten om te zien wat er aan de hand was.

Toen begreep ze de redenen voor het ongewone gedrag van de hond. In feite was zijn huis het slachtoffervuur . Ze wist dat het vuur zich snel zou verspreiden. En feitelijk gebeurde het.

Heroïsche daad van een hond tijdens een brand

In paniek door de verspreiding van het vuur rent de moeder vervolgens weg Hulp van haar kind dat in huis bleef. Als ze verbijsterd bij de kamer van haar dochter aankomt, ziet ze de hond doen wat ze in gedachten had: het kind redden.

Lees ook  Wat geef je de hond bij warm weer? Hier zijn de beste tips

Omdat de Pitbull een intelligente hond is, wist hij wat hem te doen stond. Toen trok hij Masailah eruit zijn luier om haar geen pijn te doen. Sacha bracht hem binnen het bereik van zijn moeder, zodat ze ongedeerd het huis kon verlaten.

Lees Jonge zespotige hond ontdekt op straat intrigeert dierenartsen

Deze pitbull trekt een baby van 7 maanden aan zijn luier uit een brandend huis, een echte heldBron: Instagram vastleggen

Iedereen verliet veilig het huis. Buiten belde Latana Chai vervolgens het alarmnummer en toonde genegenheid voor Sacha. In feite is het heel erg dankbaar jegens de hond vanwege zijn reddingsactie jegens Masailah.

Leden van deze familie danken hun leven aan deze hond. Hij waarschuwde hen niet alleen voor het gevaar, maar hielp ook mee de baby in te laten slapen veilig . De moeder verklaart zelfs: “Zonder haar hadden we het waarschijnlijk nooit gered.”

Lees ook  Deze schattige golden retrieverhond maakt graag nieuwe vrienden tijdens treinreizen!

Deze pitbull trekt een baby van 7 maanden aan zijn luier uit een brandend huis, een echte heldBron: Instagram vastleggen

Hond: Gevolgen van de goede daden van deze hond

Hoewel de pitbull op tijd tussenbeide kwam om het ergste te voorkomen, bevond het gezin zich toch op straat. De gevolgen van de brand waren zelfs zo groot dat het huis alleen stond overal verwoest . De radeloze moeder ontdekt dan dat ze verlamd is. En dat is normaal gezien de schade.

Geconfronteerd met deze situatie besloot een familielid een online prijzenfonds op het GoFundMe-platform. Veel donoren konden toen hun solidariteit met de familie betuigen. Het verhaal van de hond raakte iedereen.

Lees 13 zwarte puppy’s geboren uit een vrouwelijke Golden Labrador, het blijkt de schuld van de vader te zijn!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!