Início » Dieren » Deze poema smeekt de hond om hem te helpen, je raadt nooit waarom!

Deze poema smeekt de hond om hem te helpen, je raadt nooit waarom!

Katachtigen en katachtigen zijn niet per se gezworen vijanden. Ondanks de uitdrukking “met elkaar overweg kunnen als een kat en een hond”, kunnen ze goede vrienden zijn. Zelfs een hond en een poema kunnen vrienden worden als het leven dat wil!

Een poema die een vrouwelijke hond ontmoet!

Een zwerfhond woonde op een plek met veel andere dieren, waaronder katachtigen. Er was dus een grote harmonie tussen hen ondanks hun verschillen. Deze cohesie met andere dieren zal een hond die in de nabije toekomst een poema ontmoet enorm helpen!

De vrouwelijke hond die uiteindelijk bevriend raakt met de poema heeft veel gereisd in zijn leven. Zij en andere zwerfdieren zijn namelijk uit de plaats waar ze verbleef geschopt. Daarom moest ze gescheiden worden van de vele katachtigen die bevriend met haar waren geraakt!

Lees Een dakloze kat geeft haar kittens aan degene die haar verzorgde in haar moeilijkste tijden

Lees ook  Deze hond van 5 maanden raakt in paniek voor een stuk lam

Voordat ze de poema ontmoette, had de hond verschillende kansen om in contact te komen met een thuis. Het echtpaar, dat vooral van dieren hield, besloot hem in hun huis te verwelkomen. Toen er echter wat problemen optraden, vertrok ze!

Het vierpotige dier vervolgt dan zijn reis, in de hoop op een beter leven. Na een lange reis vindt hij zichzelf terug in het wild. Het vrouwtje ruikt dan de geur van bloed en dat blijkt een poema te zijn!

Deze poema smeekt de hond om hem te helpen, je raadt nooit waarom!Zdroj: Capture Instagram

Een verrassend weerzien van een die uitliep op een geweldige vriendschap!

De hond hoorde de geur van bloed, dus besloot ze achter hem aan te gaan. Dit leidde hem naar een bergleeuw die de jagers hadden neergeschoten. Naast de dode kat lag nog een klein ding dat op haar baby leek!

Lees ook  Hoeveel eiwit is geschikt voor uw hond?

Lees Deze hond weigert het graf van een vreemde te verlaten, de politie was sprakeloos toen ze begrepen waarom

Ze besluit dan om de kleine poema te adopteren en hij aarzelt niet om haar te volgen. De hond kon goed met hem opschieten omdat ze met katachtigen leefde. De twee dieren reisden lange tijd samen!

De tijd verstrijkt en de poema groeit tot hij bijna even groot is als het vrouwtje. De twee dieren werden erg hecht en beschermden elkaar. Op een gegeven moment werden ze zelfs geconfronteerd met coyotes en vochten ze!

Enige tijd later besloten de twee dieren hun eigen weg te gaan. De poema die opgroeide bleef in het wild. De hond van haar kant, op zoek naar een nieuw thuis, verhuisde naar een nieuwe stad!

Deze poema smeekt de hond om hem te helpen, je raadt nooit waarom!Zdroj: Capture Instagram

Lees ook  Ze geven veel liefde, hier zijn de 5 meest schattige kattenrassen

Een onverwachte hereniging na een relatiebreuk!

Ze had de kans om een hond te adopteren toen ze in de stad was, maar dat hield niet over. Toen begon ze weer te reizen zoals ze deed voordat ze de poema ontmoette. En op een gegeven moment kwam ze weer in het wild terecht!

Lees Tijger, verstoten door moeder, ontmoet zijn beste vriend

Terwijl ze aan het wandelen was, kwam de hond oog in oog te staan met verschillende coyotes die haar kwaad wilden doen. Gelukkig kwam een poema tussenbeide om hem te helpen deze wilde dieren het hoofd te bieden. Blijkbaar was het een kat die een tijdje geleden met haar meereisde! Erg leuk weerzien.

Als je meer van dit soort artikelen wilt lezen, raden we je aan om de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!