Início » Dieren » Deze pup van 8 weken oud heeft de hik, zijn reactie gaat de wereld rond

Deze pup van 8 weken oud heeft de hik, zijn reactie gaat de wereld rond

Net als mensen kunnen dieren zichzelf verrassen als ze iets nieuws over hen ontdekken. Deze pup maakte het voor het eerst mee! Hij hikte en voelde zich gefrustreerd bij de gedachte hem te hebben! Zijn verrassende reactie bleef niet onopgemerkt door zijn baasje, die geen enkele scène miste! Hij filmde alles en publiceerde het vervolgens op internet! De reeks trok een groot aantal internetgebruikers aan!

Puppy: een nieuwe ontdekking!

Het is waar dat het raar moet zijn om voor het eerst de hik te hebben. We hebben het allemaal gezien voor de jongen die deze ontdekking deed. En als een pasgeborene gefrustreerd zou kunnen zijn, zou een babydier dat waarschijnlijk nog meer zijn!

Deze pup genaamd Buck was geen uitzondering! Het is moeilijk om niet in de ban te raken en ontroerd te raken toen hij hikte! Te oordelen naar zijn gezicht was hij verrast en geïntrigeerd om te raden waar het vreemde geluid vandaan kwam .

Lees ook  Hij werkt de hele dag onvermoeibaar om de geredde hond de tuin te geven die hij verdient!

Om te lezen dat hij zijn konijnenstaart aanraakt terwijl hij slaapt, zal zijn reactie je fascineren!

En dat is normaal want de pup was pas 8 weken oud. Hij was oud genoeg om vragen te stellen, maar ook om alles te ontdekken ! Daarom vond zijn baasje zijn reactie hilarisch!

Om te vereeuwigen wat er voor hem gebeurde, aarzelde zijn meester niet om een video op te nemen. Camera in de hand, hij is nog geen greintje puppyreactie kwijtgeraakt. Vervolgens deelde hij de beelden met zijn gemeenschap.

Grappige reactie!

De acht weken oude puppy werd voor het eerst geïrriteerd toen hij een vreemd geluid maakte. Toen begon Buck te grommen als een hond die gevaar om zich heen voelt. Toen begon hij te blaffen!

Lees ook  Een poema vraagt een hond om hulp - je kunt niet raden waarom!

Maar toen hij zag dat zijn hik nog steeds niet over was, begon hij naar haar buik te blaffen . Met dit gebaar lijkt hij te beseffen waar het vreemde geluid vandaan kwam. Hij wil er zo graag vanaf dat hij alle mogelijke manieren zoekt om daar te komen.

Lezen Deze jongen achtervolgt een Duitse herder: de reactie van zijn hond is verbluffend

Zijn vreemde pogingen leken geen vruchten meer af te werpen. Integendeel, zijn hik hield niet op! Hij bleef zelfs een vreemd geluid maken dat uit zijn lichaam kwam.

De scène werd gefilmd in een auto terwijl de puppy en zijn baasje de weg op gingen. Het was de meester van Buck die de video maakte. Hij had geluk, zelfs tijdens het autorijden!

Puppy: De reeks is viraal gegaan op internet!

Toen de eigenaar van de puppy thuiskwam, had hij een ander idee. Hij wachtte niet tot twee uur voor de middag om de video op YouTube te plaatsen. Een waardevol initiatief dat Buck in de schijnwerpers zette. De video heeft inderdaad de interesse gewekt van veel internetgebruikers in slechts 15 seconden na publicatie.

Lees ook  Hoe u kunt bepalen of een kitten mannelijk of vrouwelijk is, hier is het antwoord van de experts

Een grappige en schattige video van een snel geschoten puppy. In korte tijd wist ze meer dan 18 miljoen views te verzamelen. Een echte prestatie, wat heel begrijpelijk is als je ziet hoeveel schattigheid er in de video is verzameld.

pic.twitter.com/5Br3Ko0WT3

Om te lezen Ontroerend moment: een wild paard redt een veulen van de verdrinkingsdood

— nelimar (@nelimar165) 27 juni 2023

Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!