Início » Dieren » Deze puppy, achtergelaten in het park, heeft de beste ontmoeting van zijn leven!

Deze puppy, achtergelaten in het park, heeft de beste ontmoeting van zijn leven!

Een puppy achtergelaten in een plaatselijk park vond de liefde en acceptatie die hij zo hard nodig had. Hoewel zijn benen misvormd zijn door een oude blessure, heeft deze dappere hond eindelijk een liefdevol thuis gevonden dat hem de zorg en aandacht zal geven die hij verdient.

Toen hij nog maar 3 maanden oud was, Chance ervoer het ergste lijden. Het werd feitelijk achtergelaten in het park. Verlaten, bang en in slechte conditie, had de puppy gelukkig een levensreddende ontmoeting.

Een voorbijganger ontdekte dat de puppy van top tot teen trilde. Hoe kun je niet bang zijn als je een van de ergste trauma’s hebt meegemaakt?

Lees verder en ontdek waarom uw kat van zonnebaden houdt

Puppy-redding!

RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals) kwam vervolgens ter plaatse tussenbeide om de puppy te redden.

Lees ook  Hij wil de kattenbak verplaatsen, de scène verandert in enkele minuten in een nachtmerrie (Video)

‘Ik ben bang voor de persoon die deze puppy bezat.’ hij is hondenfokker. Toen hij de misvormingen van het dier zag en besefte dat het duur zou zijn om het te laten behandelen, gooide hij het weg alsof het afval was.” Tot nu toe heeft niemand ook maar één spoor gevonden van de persoon die verantwoordelijk was voor deze gruwelijke daad.
Deze puppy, achtergelaten in het park, heeft de beste ontmoeting van zijn leven!Facebook vastleggen

Toen ze de pup verzorgden, hebben ze meteen een van de misvormde pootjes geopereerd.

De hond vond zijn nieuwe familie.

“Vorige week is de pup teruggekeerd naar het ziekenhuis om de operatie aan zijn poot te controleren. Het andere been moest vervolgens geopereerd worden. Door oefening richtte ze zich echter op natuurlijke wijze op. Hij loopt en rent nu dus heel goed.

Lees ook  Dit betekent dat de hond droge poten heeft

Als je leest dat er 2 honden bij het asiel aankomen met een juweel op hun hoofd, ontdek je een verschrikkelijke waarheid

Naast zijn herstel met de puppy hij had de beste ontmoeting van zijn leven… Kay, de directeur van de RSPCA, werd letterlijk verliefd op hem. Daarom besloot ze hem te adopteren. De puppy sloot zich dus aan bij een groot gezin: Eva, een 11-jarige Duitse herder; Maise, een 12-jarige klootzak; Bertie, 18, en Toots, 4, beiden Shih Tzu.
Deze puppy, achtergelaten in het park, heeft de beste ontmoeting van zijn leven!Facebook vastleggen

De pup kan met iedereen goed overweg familieleden, honden en mensen. Hij speelt graag met de bal en zit boordevol energie”, vult Kay aan. Daarnaast “knuffelt hij graag met anderen en met mij.

Het verhaal van deze pup is een aangrijpende herinnering aan de kracht van liefde en mededogen. Ongeacht met welke ontberingen we in het leven te maken krijgen, er is altijd hoop en de mogelijkheid op een betere toekomst.
Deze puppy, achtergelaten in het park, heeft de beste ontmoeting van zijn leven!Facebook vastleggen

Lees ook  De vriendschap tussen een blinde golden retriever en zijn geleidehond doet mensenharten smelten

We hopen dat dit verhaal anderen inspireert om dierenadoptie te overwegen en lokale reddingsacties en opvangcentra te steunen. Elk dier verdient een kans om een ​​gelukkig, liefdevol thuis te vinden.

Lees Een knuffelaap wordt de beste vriend van een labrador en deelt al zijn avonturen met hem

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!