Início » Dieren » Deze puppy ontdekt voor het eerst de regen, netizens zijn verbaasd over zijn reactie

Deze puppy ontdekt voor het eerst de regen, netizens zijn verbaasd over zijn reactie

© Deze puppy ontdekt voor het eerst regen, internetgebruikers zijn verbaasd over zijn reactie

Honden houden er niet altijd van om nat te worden. Dit is de reden waarom sommige mensen, zoals deze kleine puppy, niet van regen houden. En bovendien was het de eerste keer dat hij het ontdekte. Zijn reactie zal dan miljoenen internetgebruikers verontrusten. Hier zijn de details.

Puppy: Eerste wandeling in de regen

Het verhaal speelde zich af op 24 februari . Die dag besloten de eigenaar en zijn puppy naar buiten te gaan om het landschap te bewonderen. De naam van de hond was Salem en behoorde tot het ras van de Sint-Hubertushonden.

Ook gekend als Bloedhond , deze soort staat bekend om zijn jachtvaardigheden. Hij is gemakkelijk te herkennen aan zijn eigenaardige figuur, lippen en hangende oren. Kleine Saint-Hubert is ook een rustige en zeer knuffelige pup. Hij houdt van rust en stilte en is erg sociaal.

Lees ook  Een man helpt een uitgeputte eland de weg oversteken om zijn moeder te vinden

Lees Een zwerfkat was op zoek naar voedsel voor haar kittens en vond een forever home

Bovendien waardeert dit hondenras de natuur zeer. Salem de pup lijkt daar echter niet zo over te denken. Toen de hond en zijn baasje naar buiten gingen, begon het inderdaad plotseling te regenen. En toen de eerste regendruppels vielen, Salem hij was verrast .

De pup reageerde inderdaad heel verrassend. De hond leek het niet leuk te vinden om nat te zijn. Hij was bang omdat het van hem was eerste ervaring regen.
Deze puppy ontdekt voor het eerst de regen, netizens zijn verbaasd over zijn reactieFacebook vastleggen

Een hond is bang voor regen en ruim 2,2 miljoen mensen zijn ontroerd

De Bloedhond raakte in paniek toen hij werd verrast door de regen. Het leek alsof hij zich afvroeg wat er aan de hand was. Deze laatste begon daarom alle kanten op te bewegen. Toen begon hij te huilen. Sterker nog, de puppy huilde van paniek in de regen beschermen .

Lees ook  Wat gebeurt er als mijn kat een muis eet?

Toen probeerde hij het verstop je onder de trap , maar dat loste de problemen niet op. De trap kon hem inderdaad niet tegen de regen beschermen. Ze bleven op hem vallen. De puppy kalmeerde niet, dus bleef hij huilen.

Lees Is het goed of slecht om met je kat te slapen? De deskundigen antwoorden

Zijn baasje maakte een video van de reactie van de puppy en plaatste deze vervolgens op het TikTok-netwerk. Hij ondertitelde het: “Deze grote jongen is bang voor de regen.” Kort daarna gingen de foto’s viraal. Sterker nog, meer dan 2,2 miljoen internetgebruikers hebben het bekeken.

Verschillende internetgebruikers hebben dat gedaan gaf commentaar op de video van een hond. Sommigen zeiden: ‘Ik hou van die puppy!’ Het doet me denken aan mijn kinderen in de regen.’ Anderen zeiden: ‘Hounds zijn zo dramatisch, ik vind het geweldig.’

Puppy: Vreedzame hond in het dagelijks leven

In eerste instantie bracht de scène het publiek in verwarring. Ze maakten zich zorgen om de pup, ze dachten dat het niet goed met hem ging of met zijn baasjes mishandeld . Daarna kalmeerde de man hen. Later plaatste hij meer video’s van de puppy. Deze laten hem zien in zijn dagelijks leven, in zijn pyjama, terwijl hij speelt of een dutje doet.

Lees ook  De transformatie van dit verlaten en stervende paard is ongelooflijk

Op dezelfde manier zien we veel van de puppy in andere video’s rustiger om een ​​dutje te doen, liggend in de nek van zijn minnares. Misschien was Salem erg klein en daarom duurt het even voordat hij aan de regen gewend is.

pic.twitter.com/hmqYMxCzhN

Om te lezen Zijn baasjes zijn naar een verpleeghuis gegaan, deze kat begrijpt niet waarom hij in een asiel zit

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 17. lijstopadu 2023

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!