Início » Dieren » Deze puppy werd zonder tanden gevonden nadat hij als aas was gebruikt voor een luchtgevecht

Deze puppy werd zonder tanden gevonden nadat hij als aas was gebruikt voor een luchtgevecht

© Deze puppy werd zonder tanden gevonden nadat hij als aas was gebruikt voor een luchtgevecht

Hoewel hondengevechten verboden zijn, blijven sommige mensen het illegaal beoefenen. Deze arme hond heeft de prijs betaald, maar vandaag begint een nieuw leven.

Tandeloos zoals dat heet hij werd in een erbarmelijke toestand ontdekt, slechts 9 maanden oud. De arme hond moest als aas dienen voor hondengevechten. Het doel? Om de vechters te prikkelen en hen voor te bereiden om hun tegenstanders aan te vallen zodra ze de ring betreden, warmen hondenbezitters ze op met aas. Dit aas is niets meer dan een hondenbeet.

Tandeloos, tandeloos!

Zodat de puppy gebruikt aangezien het aas de jagers geen schade toebrengt, is het van zijn tanden ontdaan. Volgens de dierenarts die Desdentao behandelde, waren de tanden verkeerd getrokken. “De dierenarts vertelde ons dat het geen professioneel werk was”, legt Mariel Weigand uit, hoofd van het asiel dat de puppy redde.

Lees ook  Instinctieve en gedragsmatige redenen waarom honden zich graag onder het bed verstoppen

Lees De 5 ondeugendste hondenrassen: ze zijn schattig, maar ze letten niet op jou

Deze puppy werd zonder tanden gevonden nadat hij als aas was gebruikt voor een luchtgevechtBron: Instagram vastleggen

Gelukkig is het lijden van het dier eindigde toen de Royal Animal Shelter hem opnam. Op dat moment kreeg hij de naam Desdentao, verwijzend naar een kleine tekenfilmdraak.
Deze puppy werd zonder tanden gevonden nadat hij als aas was gebruikt voor een luchtgevechtBron: Instagram vastleggen

De hond leed aan een ernstige ziekte

Maar de hond was nog niet buiten gevaar. De artsen die hem onderzochten stelden een ernstige ziekte vast: het parvovirus. De pup verkeert in levensgevaar.
Deze puppy werd zonder tanden gevonden nadat hij als aas was gebruikt voor een luchtgevechtBron: Instagram vastleggen

De behandeling was erg duur, maar de schuilplaats gaf niet op. Ze deden er alles aan om hem te redden, inclusief het inzamelen van donaties om zijn behandeling te financieren. De donateurs waren genereus en dankzij hen heeft de hond het overleefd.

Lees ook  De ongelooflijke vriendschap tussen een cheetah en een hond, een onverteld verhaal

Desdentao werd goed verzorgd en herstelde volledig en werd bij een pleeggezin geplaatst. Hij zal regelmatig gecontroleerd worden om zijn goede gezondheid te garanderen. Er wacht hem een ​​leven vol geluk en liefde, weg van de worstelringen en zijn slechte herinneringen.

Lees: Oudere hond kan niet stoppen met glimlachen als hij beseft dat hij gered is

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!