Início » Dieren » Deze schattige golden retrieverhond maakt graag nieuwe vrienden tijdens treinreizen!

Deze schattige golden retrieverhond maakt graag nieuwe vrienden tijdens treinreizen!

© Deze schattige golden retrieverhond maakt graag nieuwe vrienden tijdens treinreizen!

Er is niets schattiger dan een hond te zien die liefde geeft aan zijn dierbaren. Het verhaal van de hond waar we het vandaag over hebben laat echter zien dat ze hiertoe ook in staat zijn tegenover vreemden. Zoals het geval is met deze golden retriever die graag nieuwe vrienden maakt tijdens treinreizen.

Het nu al beroemde koppel van de fotograaf Ursula Daphne Aitchison en haar hond hebben gezelschap gekregen van een nieuwe ster die de laatste tijd het internet heeft overgenomen: haar nieuwe hond Hugo!

Zeer vriendelijke hond!

Hugo is de schattigste golden retriever. Sterker nog, hij kan vriendschap sluiten met elke vreemdeling die zijn pad kruist. In een video die viraal is gegaan, is te zien hoe Hugo de hond zichzelf voorstelt aan verschillende mensen tijdens een treinreis. Bovendien zijn mensen er dol op. Daarnaast detecteert deze hond ook mensen die zijn aandacht en genegenheid het meest nodig hebben. Dus op die momenten zit hij naast hen.

Lees ook  Het kan zijn dat uw hond om deze zorgwekkende reden te lang slaapt. Ontdek waarom!

Lees 400 dagen dakloos: de stille roep van Moose the Dog voor een liefdevol gezin

Hugo houdt van mensen en mensen zullen zeker van deze hond houden, dus de vraag is: “Zou jij ook vrienden met hem willen zijn?”

Deze schattige golden retrieverhond maakt graag nieuwe vrienden tijdens treinreizen!Facebook vastleggen

Hugo is een zeer sociale en vriendelijke hond!

Hugo woont samen met zijn hondenbroer Huxley en zijn eigenaar Uršula. En Hugo schittert in het hart van de familie met zijn schattige persoonlijkheid.
Deze schattige golden retrieverhond maakt graag nieuwe vrienden tijdens treinreizen!Facebook vastleggen

De foto’s gingen viraal op sociale netwerken. Zoveel mensen willen deze hond een keer in hun leven ontmoeten. De eigenaar, influencer Ursula Daphne, brengt haar tijd door met reizen per trein met haar honden. En ze deelt altijd haar momenten met haar twee dierbare huisdieren op Instagram.

Lees ook  de hond redt haar puppy's uit het wrak, een echte heldin

De foto’s gingen viraal!

Op de foto’s is de hond vervolgens vaak naast mannen en vrouwen te zien. Bovendien zal hij een poot op de arm van een vreemde plaatsen en zijn hoofd erop laten rusten om genegenheid te geven en te ontvangen. Bovendien geeft hij iedereen die erom vraagt ​​een klap en gluurt hij zelfs tussen de stoelen door of iemand hem iets te eten wil geven.

Lees dat uw hond mogelijk te lang slaapt om deze zorgwekkende reden, ontdek waarom!

Deze schattige golden retrieverhond maakt graag nieuwe vrienden tijdens treinreizen!Facebook vastleggen

De foto’s zijn miljoenen keren bekeken. Enkele van opmerkingen De meest populaire waren: “Dat gebeurt niet elke dag. Als er liefde is, neem dan de tijd en geniet ervan. Het is zeldzaam om liefde van mensen te ontvangen. “Deze hond is de schattigste ter wereld”, “Ik zou hem ook graag in de trein willen ontmoeten.”

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!