Início » Dieren » Deze trein arriveert op volle snelheid, terwijl de lynx bevroren is op de rails, reageert het team onmiddellijk

Deze trein arriveert op volle snelheid, terwijl de lynx bevroren is op de rails, reageert het team onmiddellijk

© Deze trein komt op volle snelheid aanrijden, terwijl de lynx bevroren is op de rails, reageert het team onmiddellijk

Het was in de vrieskou dat deze lynx besloot te gaan jagen. Maar terwijl hij aan het ontbijten was, bleven zijn poten aan de sporen plakken. Een team van inspecteurs merkte het op. Er is echter nog maar weinig tijd voordat de trein arriveert. Ontdek wat er daarna gebeurde.

Eigenschap: Dier zit vast op sporen

Coby Reid is inspecteur spoorweg in Trail, Brits-Columbia. Zoals elke andere dag deed hij die dag samen met zijn collega’s zijn werk. Ze zijn ook al heel vroeg in de ochtend begonnen met de inspectie.

Zoals gewoonlijk zorgde het team ervoor dat er geen obstakels in het pand waren. Aanvankelijk hadden ze geen idee wat ze zouden ontdekken. Maar toen ze eenmaal in de buurt van de Columbia River kwamen, merkten ze dat er iets aan de hand was vast op de sporen .

Lees ook  Hier is de transformatie van deze hond die 7 jaar in een lab woonde!

Lees meer Hond in paniek door geluid valt van 4e verdieping, buren vangen hem midden in de lucht

Deze trein arriveert op volle snelheid, terwijl de lynx bevroren is op de rails, reageert het team onmiddellijkBron: Instagram vastleggen

De geïnteresseerde groep kwam dichterbij. En ze waren verrast toen ze ontdekten dat het een vastzittend dier was. Het was lynx roux . Hij had het ontbijt voor zich staan. Het waren de resten van een eend. Wat deze mensen ertoe bracht te geloven dat het dier simpelweg niet weg wilde.

Toen ze echter dichterbij kwamen, ontdekten ze dat de lynx niet overeind kon komen. Door de extreme kou werden de achterpoten van het dier zelfs vast op de sporen . Er restte echter nog maar een half uur tot de aankomst van de volgende trein. De bemanning begreep daarom dat ze koste wat het kost moesten handelen.

Lees ook  Een zwangere kat, overreden en achtergelaten aan de kant van de weg, wordt gered

Snelle redding

Er was nog maar weinig tijd voordat de volgende trein passeerde. De groep inspecteurs benaderde het Lynxdier dus op gevoelige wijze. Ze wilden de kop van het dier bedekken in deze zodat ik hem kan bevrijden.

De redding zou echter niet eenvoudig zijn. Daarom gaf de lynx het nog lang niet op. Dit laatste was hij voelde zich bedreigd toen hij deze mannen op hem af zag komen. Hij was bang en gedroeg zich verdacht. En hij werd al snel agressief.

Lees Dit is de juiste manier om uw hond te leren niet van de grond te eten

Deze trein arriveert op volle snelheid, terwijl de lynx bevroren is op de rails, reageert het team onmiddellijkBron: Instagram vastleggen

Gelukkig werd hij uiteindelijk gered. De lynx is al lang voordat de trein de spoorlijn passeert het bos uit. Het team ontspoorde de poten van het dier in een mum van tijd. Ze slaagden erin heet water te krijgen, dat ze vervolgens over de voeten van het dier goten. Dat is hoe het ijs kon smelten .

Lees ook  5 kenmerken van zeer dominante katten, kijk of die van jou erbij zit

Dankzij deze heldhaftige redding door Coby en zijn team wist de lynx uit deze delicate situatie te ontsnappen. De komst van dit team was een feit Tweede kans voor hem. Hij kon dan terugkeren naar het bos.

Deze trein arriveert op volle snelheid, terwijl de lynx bevroren is op de rails, reageert het team onmiddellijkBron: Instagram vastleggen

Lynx: De scène, gefilmd, werd online geplaatst

Het reddingsteam filmde de scène. Na afloop deelde Coby een update op sociale media Facebook . Hij onderschreef de post: “Ik heb de kleine man vandaag gered, ontbeten en verstijfde op de rails.”

In dezelfde publicatie rapporteerde hij hoe ze dat deden redden . Hij schreef zelfs: ‘We kwamen in het heetst van de strijd terecht en lieten hem gaan.’

Om te lezen Hij vindt een gestolen vriezer en ontdekt de dief op camera… een beer!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!