Início » Dieren » Deze tuinman vernietigt per ongeluk een zeldzame plant en wordt zwaar gestraft

Deze tuinman vernietigt per ongeluk een zeldzame plant en wordt zwaar gestraft

© Deze dierenarts euthanaseert per ongeluk een hond, betaalt duur voor de gevolgen

Een dierenarts kreeg onlangs veel aandacht vanwege het per ongeluk euthanaseren van een hond. De dood van deze hond bleef niet zonder gevolgen, ook al was het een ongeluk. De daad van deze man had inderdaad veel gevolgen voor zijn carrière!

Hond: Per ongeluk slachtoffer van euthanasie!

De beslissing om een ​​hond te euthanaseren is niet iets dat lichtvaardig moet worden genomen. Voordat u besluit het leven te beëindigen, moet u de gezondheid van het dier zorgvuldig controleren. Meestal bereiken we dit punt alleen als het dier te veel lijden en er zijn geen andere oplossingen.

Bovendien is het euthanaseren van een hond niet altijd een beslissing die alleen door de dierenarts wordt genomen. Sterker nog, ze moeten het meestal eerst vragen de mening van de eigenaren . Afgelopen november euthanaseerde een man een dier waarvan verwacht werd dat het nog zou leven.

Lees ook  Felix, een schattig zwart katje, zoekt na 20 mislukte pogingen een gezin

Lees over Ronald, een schattige witte puppy die na veertien afwijzingen wanhopig op zoek is naar een thuis

De 14 november de laatste keer vond deze tragische gebeurtenis plaats in de Verenigde Staten, meer bepaald in New York. Het is onduidelijk wat precies de oorzaak is van de beoordelingsfout van de dierenarts. Normaal gesproken zou hij de hond niet hoeven te euthanaseren, omdat hij nog goede dagen voor de boeg had.

Vanwege de toestand van de hond had de dierenarts geen toestemming om te euthanaseren. We weten niet wat er door zijn hoofd kan zijn gegaan om deze flagrante fout te veroorzaken. De dood van dit dier veroorzaakt veel gevolgen gerelateerd aan zijn carrière!

De gevolgen van het handelen van de dierenarts!

U ging er waarschijnlijk van uit dat deze fout de opschorting veroorzaakte. De dierenarts die de hond heeft geëuthanaseerd, onderging een een maand schorsing . Zelfs na het einde van deze periode keerde zijn leven echter niet terug naar normaal.

Lees ook  Tiny Puppy raakt bevriend met de grootste hond van het asiel

De dierenarts heeft ook een proeftijd voor een periode van twee jaar . We zullen de man die de hond heeft vermoord dus nauwlettend in de gaten houden om nog meer mogelijke fouten te voorkomen. Voor alle duidelijkheid: veel mensen waren niet blij toen ze het nieuws een maand geleden hoorden.

Lees Hun kat wil de baby niet alleen laten, ze ontdekken waarom, de politie arriveert

Deze dierenarts euthanaseert per ongeluk een hond, betaalt duur voor de gevolgenDeze dierenarts euthanaseert per ongeluk een hond, betaalt duur voor de gevolgenFacebook vastleggen

Veel mensen zeiden dat er meer dierenartsen zouden moeten zijn aandachtig . Hij doodde een hond die niet zoveel pijn had en het verdiende om goed te leven. Eén ding is zeker: met zijn proeftijd mag hij zulke fouten niet meer maken!

We merken echter op dat de persoon die het leven van de hond heeft beëindigd, geen harteloos individu is. De dierenarts ontkende inderdaad niet dat hij zich schuldig had gemaakt grote fout . Bovendien aarzelde hij niet om een ​​uitstel van een maand en een proeftijd van twee jaar te aanvaarden.

Lees ook  Deze hond die op de parkeerplaats is achtergelaten, blijft knuffelen met zijn redders!

Hond: Een moeilijk jaar voor dierenartsen!

Deze dierenarts is al een tijdje een hot topic. Vóór dit verhaal over accidentele hondeneuthanasie was deze man het slachtoffer van een vuur . Dit verwoestte zijn kliniek, die zich in de stad Louisville bevond, volledig.

Gelukkig voor deze dierenarts werd hij maar een maand geschorst. Zijn carrière gaat verder , hoewel hij een proeftijd van twee jaar tegemoet ziet. Ik hoop dat deze dierenarts geen fatale fouten meer maakt. Als hij per ongeluk weer een andere hond doodt, kan zijn carrière eindigen!

Lees Een zwerfhond nadert een auto op de weg en stapt in, hij heeft zijn nieuwe gezin gevonden

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!