Início » Dieren » Deze verlaten eekhoorns weigeren te drinken, een hond adopteert ze en geeft ze een tweede kans in het leven

Deze verlaten eekhoorns weigeren te drinken, een hond adopteert ze en geeft ze een tweede kans in het leven

© Deze verweesde egels willen niet eten, een kat adopteert ze en redt hun leven

De egels verloren hun moeder bij een verschrikkelijk ongeluk. Hoewel velen geloofden dat de kleintjes het niet zouden overleven, werden ze gered door een dier. De kat heeft echt besloten om voor ze te zorgen en je kunt zien dat ze heel veel van elkaar houden!

Egels: een vreselijk ongeluk dat het leven van hun moeder kostte!

Egels hebben behoefte aan een speciale aandacht als ze nog klein zijn. Daarom is het het beste voor hen om altijd aan de zijde van hun moeder te blijven. Hierdoor kunnen ze goed eten en goed groeien totdat ze onafhankelijk worden!

We gaan niet liegen, egels zijn geen huisdieren. Het verzorgen van deze kleine wezens is echt geen gemakkelijke taak. Bovendien hebben zelfs professionals als het om dieren gaat soms een groot probleem om de zaken goed te krijgen. opletten .

Lees ook  Een onverwachte vriendschap tussen een kat en een rat schokt de wereld!

Lezen Als een hond kon schrijven, zou dit de brief zijn die hij aan zijn meester zou nalaten voordat hij stierf

Deze verweesde egels willen niet eten, de kat adopteert ze en redt hun levenDeze verweesde egels willen niet eten, de kat adopteert ze en redt hun levenInstagram vastleggen

Er ontstond dus grote paniek toen deze kleine egeltjes hun mama verloren. Deze laatste zat goed verborgen in het gras terwijl de persoon terechtstond het gras maaien . De persoon die de maaier bedient, heeft het dier helemaal niet opgemerkt.

De man die het gazon aan het maaien was, raakte in paniek. Hij wist heel goed dat de baby-egeltjes in gevaar waren niet overleven moederloos. Hierdoor werden de kleintjes onmiddellijk toevertrouwd aan specialisten voordat het te laat was!

Een kat die besloot moeder te worden!

Specialisten hebben grote inspanningen geleverd om de egels te laten overleven. Helaas waren de kleintjes helemaal niet blij de gedachte aan eten . En toch probeerden experts pipetten en andere technieken te gebruiken.

Lees ook  Deze hond vraagt ​​om hulp om zijn broer te redden die in een gat is gevallen

De tijd verstreek en de dieren begonnen te verzwakken. Het was meteen duidelijk dat het egels waren het ging niet goed helemaal niet. De specialisten begonnen de hoop te verliezen, maar ze kregen een behoorlijk verrassend idee!

Om te lezen Deze kat heeft een harde massa in zijn maag, de dierenarts ontdekt op een röntgenfoto het ondenkbare

Deze verweesde egels willen niet eten, de kat adopteert ze en redt hun levenDeze verweesde egels willen niet eten, de kat adopteert ze en redt hun levenInstagram vastleggen

De kleintjes besloten de kat een naam te geven Musya . De meeste mensen waren sceptisch, ze geloofden niet dat egels goed overweg konden met een kat. Veel mensen geloofden dat de kleintjes bang waren toen ze de kat zagen.

Verrassend genoeg waren er geen problemen tussen Musya en de kleintjes. We gaan zelfs zo ver om te zeggen dat het snel is gebeurd reis voor hen. Toegegeven, de egels voelden zich aanvankelijk niet zo op hun gemak, maar dat duurde niet lang.

Lees ook  Hij koopt broccoli bij Aldi en vindt een levende slang in de zak - horror!

Egels: Nieuwe mama voor de kleintjes!

Op een gegeven moment begon Musya aan elke welp te snuffelen. Dit kutgebaar gaf min of meer aan dat zij vond het leuk egels. Deze laatste had geen probleem met het idee om samen te zijn met een kat.

Musya speelde met de kleintjes, hielp ze met eten en zorgde goed voor ze. Je kon meteen zien dat het baby’s waren Inhoud met hun nieuwe moeder. Weet dat egels die met een kat leefden goed zijn opgegroeid!

Lees het gebaar waarmee u de beste vriend van uw kat kunt worden

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!