Início » Dieren » Deze verlaten kat, ongehuwd, ontdekt een metgezel die haar lot voor altijd verandert

Deze verlaten kat, ongehuwd, ontdekt een metgezel die haar lot voor altijd verandert

© Deze blinde hond, die niemand wil, vindt een vriend die zijn leven voor altijd zal veranderen

Het leven in een asiel is niet zo eenvoudig voor een hond met gezondheidsproblemen. Dit geldt vooral voor een blinde hond die regelmatig aandacht nodig heeft. Gelukkig voor Amos besluit een vrijwilliger hem te adopteren. Maar de sfeer thuis is veranderd.

Hond: Hun naast elkaar bestaan ​​was moeilijk te bereiken!

Honden zijn niet alleen lief voor mannen. Veel hondenrassen zijn zelfs sociaal en genieten van het gezelschap van hun leeftijdsgenoten. Dit personage is opgenomen in Toby! Het verhaal met Amos onthulde dat hij een liefdevol en compleet dier is.

Pes Amos hij was in het centrum waar Toby’s pleegzorger werkte. Dit is een blinde hond die niemand wilde verwelkomen. Om dit dier een kans te geven, besloot de vrijwilliger het te adopteren. Jess Martin wilde dat deze blinde mastiff Toby’s dagelijkse metgezel zou zijn als hij naar zijn werk vertrekt.

Lees ook  Wat katten graag doen met hun baasjes

Lees Deze golden retriever graaft een gat onder het hek zodat hij met de hond van de buren kan spelen

In het begin was de kwestie van samenleven vrij moeilijk op te lossen. Toby is inderdaad een hondenras onafhankelijke karakter . Hij houdt ervan om dagelijks wat rust te hebben. Zeker, het is een klein dier. Maar het is erg jaloers op zijn privéruimte .

Terwijl Amos een hond is die meer dan had socialisatie moeilijkheden vanwege zijn gezondheidsproblemen. Volgens hun adoptant was de sfeer aanvankelijk behoorlijk gespannen. Toby besteedde zijn tijd aan het kastijden van de blinde hond toen hij zijn persoonlijke ruimte naderde. Maar dat veranderde uiteindelijk!

Toby is eindelijk veranderd!

Jess Martin kon dit opmerken vriendelijke band zich tussen de twee honden begon te ontwikkelen. Toby realiseerde zich eindelijk dat zijn medemens blind was. Als gevolg daarvan begon hij zijn dankbaarheid aan Amos te tonen.

Lees ook  Waarom zijn honden speciale gezinsleden?

Volgens hun adoptant komt het wel eens voor dat hij een blinde hond niet kan vinden zijn kom water . Wat hem vaak dagelijks in de problemen brengt. Maar tot zijn grootste verrassing duwt Toby de kom naar zijn medemens, zodat hij een referentiepunt heeft. En het bleef niet alleen bij het eten.

Om te lezen Haar hond bevalt van 10 puppy’s, de volgende ochtend is ze verbijsterd

Deze blinde hond, die niemand wil, vindt een vriend die zijn leven voor altijd zal veranderenDeze blinde hond, die niemand wil, vindt een vriend die zijn leven voor altijd zal veranderenInstagram vastleggen

Op straat speelt Toby de rol van grote broer in het licht van de kwetsbaarheid van de blinde hond. Door zijn oogprobleem voelde de hond zich niet op zijn gemak op straat. Hij was meer last van lawaai auto’s en voorbijgangers. Wat maakte hem bang!

De blinde hond voelde zich niet zo op zijn gemak toen Jess hem bracht in het park . Hij kon moeilijk met andere dieren overweg! Dat kwam omdat hij al een tijdje in het asiel zat. Het was dus moeilijker voor hem om zich aan deze nieuwe vrijheid aan te passen vanwege zijn zichtprobleem.

Lees ook  Wetenschappers leggen uit waarom honden op hun baasjes lijken

Hond: Eindelijk dichterbij!

Toby wist dat de blinde hond in grote problemen zat. Dus het werd omgezet in gids voor je broer! Beide honden communiceren met elkaar door aanraking, waardoor een bijzondere band ontstaat. Toen Amos onderweg stopte, ging zijn broertje naast hem liggen. Dit gaf het blinde hondje enige geruststelling.

Hun dagelijkse leven is eindelijk gekalmeerd en nu zijn ze hier geweldige vrienden voor het leven . Jess Martin beweert echter dat Toby vaak roept om Amos te laten weten dat hij de verkeerde weg is ingeslagen. Wij kunnen hun adoptant alleen maar bedanken dat hij deze kwetsbare hond deze kans heeft gegeven.

Om alles te lezen wat u moet weten over de levensverwachting van insecten, is het ongelooflijk

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!