Início » Dieren » Deze zieke en bevroren kat klopt op het raam om om hulp te smeken, zijn leven staat op zijn kop

Deze zieke en bevroren kat klopt op het raam om om hulp te smeken, zijn leven staat op zijn kop

© Deze zieke en bevroren kat klopt op het raam om om hulp te smeken, zijn leven zal veranderen

Als het buiten koud is, zijn er veel zwerfdieren die lijden. Ze hebben eigenlijk geen plek waar ze kunnen schuilen en warm kunnen blijven. Deze koude en zieke kat klopte op het raam. En het was een van de beste beslissingen van zijn leven!

Kat: Het bevroren dier dat op het raam klopte!

Het was een koude winterdag en deze kat had het ijskoud. Maar dat is nog niet alles lijden hij was ook ziek vanwege de vriestemperaturen. Het winterseizoen is dan ook verre van een prettig seizoen voor deze kat!

De kat begreep dat zijn leven is Gevaar en moest op zoek naar een oplossing. De koude en zieke kat besloot toen dichter bij het huis te komen. Hij liep naar het raam en klopte een paar keer om de aandacht van de mensen binnen te trekken.

Lees ook  Ontmoet Matilda, de kat met de mysterieuze buitenaardse ogen

Lees Wat denken honden echt over ons? Het antwoord van wetenschappers

De geluiden wisten de aandacht van de genoemde eigenaar te trekken Jaelle . Ze besloot de deur te openen om de oorsprong van de geluiden die ze hoorde te identificeren. Toen ze de deur opendeed, zag ze een oranje kat die er helemaal niet goed uitzag.

Jaelle wist meteen dat deze kat die ze vond dat deed Hulp nodig . Ze nam snel contact op met een van de oprichters van “Un Chat à La Fois”. Jaelle zei dat ze met deze kat in slechte conditie naar de dierenarts zou gaan!
Deze zieke en bevroren kat klopt op het raam om om hulp te smeken, zijn leven staat op zijn kopFacebook vastleggen

De kat die Jaelle redde leed aan verschillende ziektes!

Bij aankomst in de kliniek werd de kat onderzocht. Hij had al veel last van verkoudheid, maar had ook last van een blessure, suikerziekte en allergieën. Eén ding is zeker: dat zou hij niet moeten doen hij overleefde het niet als Jaelle hem niet zo snel mogelijk naar de dierenarts bracht.

Lees ook  Ontroerende verjaardag! Dakloze hond werpt gelukkige tranen in opvangcentrum

Omdat de kat er slecht aan toe was, moest hij meerdere behandelingen ondergaan. De behandeling duurde lang, waardoor hij in de dierenkliniek moest blijven lange tijd . Na enige tijd konden we zien dat de kat zich beter begon te voelen!

Lees wat katten doen als ze hun baasje willen domineren

Deze kat die op Jaelle’s raam klopte, werd zelfs geopereerd terwijl hij in de kliniek was. Marie (een van de oprichters van “Un Chat à La Fois”) en Jaelle vroegen ze zich af Van wie was deze kat? Ze hadden twee vermoedens: hij was ontsnapt of hij was in de steek gelaten.

Jaelle besloot de kat te adopteren totdat de eigenaar gevonden werd. Mary heeft het gedaan kennisgeving in de hoop dat de oude kattenfamilie zal ingrijpen. Helaas wachtten de twee vrouwen lang, maar er kwam geen nieuws.

Lees ook  Een vrouw en haar ezel laten iedereen sprakeloos achter, ongelooflijk!

Deze zieke en bevroren kat klopt op het raam om om hulp te smeken, zijn leven staat op zijn kopFacebook vastleggen

Kat: Nieuw leven met Jaelle!

Omdat niemand zich meldde, besloot Jaelle houd de kat vast . De kat die op zijn raam klopte, is nu van hem. Op zijn zachtst gezegd zijn haar vrouw en kat hele goede vrienden geworden!

Jaelle zorgt goed voor haar kat en doet er alles aan om haar gezond te houden. Bovendien kijkt hij speciaal dieet aan je kat. Op Jaelle’s raam kloppen was een levensveranderende beslissing voor deze kat!

Lees De ontroerende reactie van een hond die voor het eerst in zijn leven met een knuffel speelt

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!