Início » Dieren » Deze zwaargewonde vos stortte in bij zijn poort en smeekte om redding

Deze zwaargewonde vos stortte in bij zijn poort en smeekte om redding

© Deze ernstig gewonde tijger zakt voor zijn deur in elkaar om hulp te roepen

Hoewel veel wetten de jacht op deze dieren verbieden, wordt er nog steeds op sommige wilde dieren gejaagd. Sommigen worden gevangengenomen en hebben ernstige verwondingen. En hoewel deze wilde beesten onafhankelijk zijn, hebben ze in dergelijke situaties hulp nodig. Dat is het geval met deze tijger die bij deze man verscheen nadat hij gewond was geraakt. Wil je alles weten, lees dan verder!

Tijger: Een vreemd geluid dat van buiten komt

Het verhaal van deze tijger speelt zich af in de wijk Kust in Sint-Petersburg. Het is een klein stadje gelegen in het noordwesten van de stad. Om precies te zijn, aan de oevers van de Finse Golf. Het grootste deel van de regio is nog steeds bedekt met wilde bossen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je daar een bepaald aantal wilde dieren tegenkomt.

Lees ook  Een kat, zwaar verbrand bij een brand, verzorgt dieren in een veterinair ziekenhuis

De regio herbergt nog steeds een wilde dieren een van de meest exotische, waaronder luipaard, goral, hert en tijger. Daarom was deze man niet zo verrast toen hij op een dag een van deze soorten voor zijn deur tegenkwam.

Lezen Ze laat haar hond achter bij de crèche, kijkt in de camera en barst in tranen uit

In een van de dorpen van het Primorsky-gebied was inderdaad een man, paramedicus, paramedicus, paramedicus , rustte thuis vredig uit. Het was midden in de winter, het sneeuwde en het was erg koud. Onder deze omstandigheden bleef iedereen thuis warm.

Maar tijdens zijn slaap hoorde de man een vreemd geluid komt van buiten zijn huis. Het leek hem een ​​droom. Bovendien was het vanwege de klimatologische omstandigheden een normaal geluid voor hem. Hij dacht dat het de smeltende sneeuw moest zijn. Hij besteedde er dus geen aandacht aan en kon zich verre van voorstellen dat het een tijger was.

Lees ook  Maak kennis met Monty, een schattige kat met een ongewoon gezicht

Het dier blokkeerde de deur

Het geluid waarschuwt de man op dit moment niet echt verder. Integendeel, hij blijft slapen zonder zich ergens zorgen over te maken. Hij vermoedde verre van dat a een tijger hij wachtte op hem op de drempel van zijn huis.

Na een tijdje moest de man uit noodzaak opstaan. Hij moest de straat op. Toen hij echter hij opende de deur , weigerde te openen. Hoewel hij haar zo hard mogelijk probeerde te duwen, bleef ze vastzitten.

Om te lezen De ezel leeft 8 jaar lang vastgeketend, wanneer hij wordt vrijgelaten huilt hij van vreugde

Deze ernstig gewonde tijger zakt voor zijn deur in elkaar om hulp te vragenDeze ernstig gewonde tijger zakt voor zijn deur in elkaar om hulp te vragenFacebook vastleggen

Ondanks alles was het een situatie die hem volkomen normaal leek. Omdat hij af en toe de deur moest uitgraven om de sneeuw te ruimen. Vooral toen er de dag ervoor een sneeuwstorm was. Maar hij beslist toch kijk naar door het raam. Hij wist niet dat een tijger zijn deur blokkeerde.

Lees ook  Ze vinden een reusachtige leeuw, de dierenarts arriveert en als hij de echo ziet, is hij sprakeloos.

Daarom ging hij door het raam naar buiten. Maar toen hij zich bukte om naar binnen te kijken, zag hij een groot wild dier voor zijn deur liggen. De man is echter meer verrast dan bang. Nog meer toen het beest hem naderde. Toen hij kwam, zag de man een grote tijger .

Tijger: Een groot gewond dier

De verrassing is ongetwijfeld groot. De man had niet verwacht een tijger voor het huis aan te treffen. Zodra het grote zoogdier hem zag, deed hij behoedzame stappen naar voren. Na een paar meter stopte het dier plotseling en leek zijn kop te laten zakken hij vroeg om hulp .

Bij de nek van de tijger zat een ernstig letsel . Het leek te komen door de metalen gesp. Hij was ongetwijfeld een slachtoffer van Chinese mensenhandelaars. In het grensgebied jagen ze onvermoeibaar op deze soort.

Lees Hier zijn de huisdieren met de langste levensverwachting

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!