Início » Dieren » Deze zwangere hond vecht tegen een slang en offert zichzelf op om de levens van haar baasjes te redden

Deze zwangere hond vecht tegen een slang en offert zichzelf op om de levens van haar baasjes te redden

© Deze zwangere hond vecht tegen een slang en offert zichzelf op om de levens van haar baasjes te redden

Dit ontroerende verhaal van een dier dat zijn leven opofferde om zijn eigenaren te beschermen, speelde zich af in Thailand. De hond schoot een slang neer die de levens van veel mensen had kunnen bedreigen. Maar één detail maakt het verhaal nog verrassender: de hond was zwanger!

hond: Het dier dat de cobra ontmoette!

Er zijn grote aantallen van hen in sommige delen van Thailand giftige slangen . Er zijn namelijk plekken waar je vaak het risico loopt oog in oog te komen met gevaarlijke reptielen. Deze zwangere hond genaamd Nong Horm kwam er één tegen!

Deze slang die het pad van Nong Horm kruiste was verre van klein. Het reptiel was niet alleen giftig, maar ook gemeten ruim een ​​meter . De hond wist waarschijnlijk dat hij een reëel gevaar vormde voor zijn baasjes en de mensen om hem heen.

Lees ook  Hij komt terug van zijn werk en ontdekt iets ongelooflijks in de keuken: het eten is fantastisch!

Lees Deze haarloze hond in de ergste staat van zijn leven ondergaat een indrukwekkende transformatie

Deze zwangere hond vecht tegen een slang en offert zichzelf op om de levens van haar baasjes te reddenFacebook vastleggen

Volgens de Britse krant “Dailystar” stond Nong Horm op het punt te bevallen van een nest van 10 puppy’s. Desondanks voelde de hond zich verplicht hun eigenaren beschermen . Het gevecht tussen de hond en het reptiel was ongetwijfeld intens.

De cobra is een zeer gevaarlijke slang, maar de hond wist hem weg te jagen. Helaas werd Nong Horm ook meerdere keren gebeten en het vergif slaagde erin de hond te doden. Eén van de eigenaren van de hond was totaal geschokt toen hij het dier dood aantrof.

Het offer dat het hele gezin heeft gered!

De toestand van het dier dat ter plaatse werd aangetroffen, maakte het ons onmiddellijk mogelijk om te zeggen dat er een hevig gevecht had plaatsgevonden. Ze waren daar tandafdrukken op een vrouwtje. Wat de slang betreft, deze was levenloos vlak naast Nong Horm.

Lees ook  De moed van deze vrouw om twee honden te redden maakte iedereen sprakeloos

Op een gegeven moment waren er die nacht geluiden van gevechten. Aan de andere kant, zodra iemand op de locatie arriveerde, begon het gevecht voltooid . In werkelijkheid lagen de cobra en de hond al dood op de grond.

Lees Wat voelt een kat als hij in de spiegel kijkt? Hier is het antwoord

Deze zwangere hond vecht tegen een slang en offert zichzelf op om de levens van haar baasjes te reddenFacebook vastleggen

Als iemand iets eerder was gearriveerd, had het leven van de hond misschien gered kunnen worden. Helaas is het gif van de cobra dat wel te sterk en kan in een oogwenk doden. De ontdekking van het levenloze lichaam van Nong Horm was een echte schok voor de eigenaar.

Eén ding is zeker: de daad van Nong Horm heeft de levens van veel mensen gered. Zonder tussenkomst van de hond hadden sommige individuen kunnen overlijden. We kunnen dus zeggen dat het dier dat heeft gedaan hij slaagde in zijn missie die zijn eigenaren moet beschermen.

Lees ook  Ontdek 5 verrassende feiten die je perceptie van zwarte katten zullen veranderen

Hond: Een echt hart voor het gezin!

De hele familie voelde zich erg verdrietig na de dood van Nong Horm. Maar tegelijkertijd zijn ze er dankbaar voor heroïsche daad teven. Dit ontroerende verhaal bewijst eens te meer dat honden helden kunnen zijn!
Deze zwangere hond vecht tegen een slang en offert zichzelf op om de levens van haar baasjes te reddenFacebook vastleggen

Het is al heel verdrietig om te weten dat Nong Horm zijn leven heeft verloren. Maar het feit dat ze zwanger was van een hond maakt het verhaal nog ongelukkiger. Eigenaars zullen zich altijd herinneren wat hun huisdier heeft gedaan!

Lees waarom honden en katten de vreemde gewoonte hebben om gras te eten

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!