Início » Dieren » Deze zwerfhond beproeft zijn geluk en verschijnt bij volslagen vreemden voor de deur!

Deze zwerfhond beproeft zijn geluk en verschijnt bij volslagen vreemden voor de deur!

© Deze zwerfhond beproeft zijn geluk en verschijnt bij volslagen vreemden voor de deur!

Niet alle zwerfhonden hebben zoveel geluk als Sunny. Deze hond, waarschijnlijk achtergelaten, zat buiten het huis, in de hoop dat een vrijgevige man hem in huis zou nemen. En deze hond had het geluk de juiste familie te vinden, degene die hem wilde verwelkomen en voor hem wilde zorgen.

Een zwerfhond die hoop lijkt te voeden

Sunny, een poedelmix, besloot buiten de voordeur van het huis te gaan wonen. Hij zat urenlang op de mat en leek op iemand te wachten. Een persoon die hem de liefde kon geven die hij voorheen niet kreeg. De geslagen hond merkte al snel dat hij honger had en in slechte gezondheid verkeerde.

Lees ook  Een hond met een geboorteafwijking werd geadopteerd nadat een ander gezin hem opnam!

Pes asi ne hij heeft dit huis niet toevallig gekozen. Het echtpaar dat in het huis woont, bracht hun dochter onmiddellijk op de hoogte van dit nieuws. Jaylene Guevara besloot vervolgens de gebeurtenis op TikTok te documenteren: “Mijn ouders vertelden me dat er een hond voor hun deur zat. Ik zei dat ze voor hem moesten zorgen totdat ik er was.’

Lees Katten drinken weinig water, hoe houd je ze goed gehydrateerd?

Deze zwerfhond beproeft zijn geluk en verschijnt bij volslagen vreemden voor de deur!Bron: Instagram vastleggen

Jaylens ouders instinctief Sunny kwam haar te hulp, legde een deken over haar heen en bood haar eten en water aan. Ze hoopten oprecht dat de hond bij hen zou blijven.

Eerste les met Sunny

Sunny bleef buiten het huis Jaylens ouders. Waarschijnlijk begon hij toen vertrouwen te winnen. Toen Jaylene arriveerde, nam Sunny de tijd om haar te vertrouwen en te begrijpen wat ze van hem wilde. Vervolgens nam Jaylene haar mee naar de dierenarts om haar gezondheid te controleren. Vervolgens werd ontdekt dat de hond geen identificatiechip had.

Lees ook  Hij zet zijn 4 honden in de auto en vertelt ze waar ze heen gaan - het wordt te gek (video)

pic.twitter.com/CgM3xhOu13

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 20 september 2023

Om te lezen Dit kind vindt een verlaten hond, zijn leven verandert voor altijd

Na verschillende pogingen kon de familie van Jaylen geen eigenaar vinden wiens verhaal kon overeenkomen met dat van Sunny. Uiteindelijk werd deze hond een integraal onderdeel van het gezin. Dus vond hij zijn plek in dit liefdevolle en beschermende huis. Elke dag toont hij ook zijn dankbaarheid aan de drie mensen die voor hem zorgden.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!