Início » Dieren » Dierenarts breit ‘nieuwe oren’ voor gewonde hond op zoek naar een nieuw thuis

Dierenarts breit ‘nieuwe oren’ voor gewonde hond op zoek naar een nieuw thuis

Een dierenarts breit “nieuwe oren” voor een gewonde hond die op zoek is naar een nieuw thuis.

Sommige honden zien er een beetje anders uit, maar dat maakt ze niet minder liefde waard. Dat is het geval met een hond uit het asiel. Hij verloor zijn oren door een ongeluk. De mensen die voor hem zorgden waren bang dat hij moeilijk te adopteren zou zijn.

Toen kwam er een dierenarts langs die het briljante idee had om hem nieuwe oren te geven. Dit was om hem te helpen een thuis voor altijd te vinden.

De dierenarts breide schattige “nieuwe oren” voor de gewonde hond die op zoek was naar een nieuw thuis.

De twee jaar oude hond met de naam Willy Wonka kwam naar het asiel nadat hij vast was komen te zitten in een omheining en was aangevallen door honden uit een naburig huis.

Lees ook  Haar hond trekt haar deken uit en ze stort in als ze beseft waarom.

Lees meer Deze hond loopt weg van huis om te knuffelen met zijn beste vriend!

Vanwege zijn verwondingen moesten dierenartsen hem opereren en zijn oren verwijderen. Diergeneeskundig technicus John Holmquist hielp de hond te behandelen in het asiel.

Veterinář plete "nové uši" pro zraněného psa, který hledá nový domovBron.

Hij zag dat Willy een goede hond was. Hij was echter bang dat zijn littekens en het ontbreken van oren mensen zouden afschrikken om hem te adopteren en dat hij daardoor geen permanent thuis zou vinden. Dus ging hij naar huis en maakte een cadeau dat Willy Wonka net zo lief zou maken als elke andere asielhond.

Hij breide een muts met zijn eigen oren erop:

“Als je beide oren verliest na een beroerte, maar je dierenarts breit nieuwe voor je.”

Lees ook  Hoe vertel je je kat dat je van haar houdt in je eigen taal?

Misschien was Willy niet gefascineerd door zijn nieuwe oren, maar hij was zeker schattig. De foto’s gingen ook snel viral.

Om te lezen Deze hond is niet gestopt met lachen sinds hij een thuis heeft gevonden!

Veterinární lékař plete "nové uši" pro zraněného psa, který hledá nový domovBron.

In het weekend meldden de media eindelijk dat Willy was geadopteerd door een gezin.

Helaas is dit niet langer het geval, omdat de andere hond in het gezin “zijn komst niet op prijs stelde”. Willy is naar verluidt teruggekeerd naar het asiel en is op zoek naar een nieuwe familie.

Ondanks deze tegenslag geven ze niet op en weten ze dat er een perfect gezin zal zijn voor deze schattige hond. Ze zeggen dat Willy gewend is om met kinderen te leven en zich net zo thuis voelt bij honden die “zijn extraverte persoonlijkheid en lichtelijk ‘afwijkende’ uiterlijk waarderen.”

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!