Início » Dieren » Dit in een handdoek gewikkelde wilde katje heeft geleerd dat ze mensen kan vertrouwen

Dit in een handdoek gewikkelde wilde katje heeft geleerd dat ze mensen kan vertrouwen

© Dit wilde katje omringd door een handdoek heeft geleerd dat ze mensen kan vertrouwen

Kittens die op straat worden geboren en de eerste levensweken geen contact met mensen hebben, hebben doorgaans een wild karakter. Ze zijn dan ook erg op hun hoede voor mensen. Maar niets is onherstelbaar, en soms kost het maar een klein beetje om hun vertrouwen te winnen. In het geval van Potato, het katje, maakte een goed bad en het omwikkelen van een zachte handdoek het verschil.

Aardappel verstopte zich in de hoeken.

Potato is een kitten dat op straat wordt ontdekt en vervolgens in een asiel wordt achtergelaten. Ze was alleen met haar moeder. Hij moest worden gesteriliseerd en een veterinair onderzoek ondergaan. Het kitten werd daarom toevertrouwd aan het pleeggezin van Ashley Morrison om mensen te leren vertrouwen.

Lees ook  Wat betekent het als mijn hond mij veel likt en waarom is dat een goed teken?

Toen dit wilde katje in een handdoek werd gewikkeld, ontdekte ze dat ze mensen kon vertrouwenBron: Instagram vastleggen

Omdat hij op straat was opgegroeid, vertoonde de kat een wild en achterdochtig gedrag. Ze was bang voor mensen. In werkelijkheid zat ze ineengedoken in de hoeken van haar verblijf en bewoog ze niet, doodsbang.

Om alles te lezen wat u moet weten over de persoonlijkheid van de Schnauzer-hond

Maar Ashley had ervaring en wist dat ze met zachtheid Potato het katje kon laten zien dat ze veilig was. Ze gaf hem een ​​goed bad om zich te ontdoen van de vlooien die in zijn vacht waren binnengedrongen. Eenmaal uit het water wikkelde ze hem in een warme handdoek. Toen begon alles te veranderen.

Toen dit wilde katje in een handdoek werd gewikkeld, ontdekte ze dat ze mensen kon vertrouwenBron: Instagram vastleggen

Het kitten voelde zich volkomen veilig in deze gezellige cocon en werd veel rustiger. Zo kon hij zijn eerste knuffels ontvangen van zijn gastmoeder. Kort daarna begon het kitten menselijke interactie vereisen helemaal alleen.

Lees ook  Ontmoet Matilda, de kat met de mysterieuze buitenaardse ogen

Aardappel ging open en begon te verkennen

Hoewel Potato mensen begon te accepteren, was het kitten nog steeds verlegen. Ashley gaf hem toen nog twee kittens. De 3 werden goede vrienden en samen gingen ze eropuit om de omgeving te verkennen.

Toen dit wilde katje in een handdoek werd gewikkeld, ontdekte ze dat ze mensen kon vertrouwenBron: Instagram vastleggen

“Ik liet haar uit en ze had een geweldige dag. Het feit dat ze nieuwe vrienden had, maakte haar heel blij”, legt de adoptiemoeder uit.

Lees Waarom uw kat elke avond het huis verlaat

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!