Início » Dieren » Dit is waarom je kat altijd geaaid wil worden.

Dit is waarom je kat altijd geaaid wil worden.

Is je kat heel dicht bij je en weet je niet waarom? Je aait hem veel, maar het is nooit genoeg. Sterker nog, hij blijft aan je zijde wachten tot je naar hem omkijkt en zoekt vaak naar je handen. Ja, hij wacht tot je hem knuffelt, maar je hebt hem al verschillende keren geknuffeld… Waarom wil hij dan zo graag knuffelen?

Een van de belangrijkste redenen waarom je kat naar je toe komt, is dat je hem misschien niet goed aait. Allereerst is het belangrijk om te weten dat katten er niet van houden om over hun zij, buik of poten geaaid te worden.

Wat gebeurt er als een kat de hele tijd geaaid wil worden?

Lees ook  Een man klimt van het ene balkon naar het andere om zijn kat te redden

De kat is altijd op zoek naar een moment van rust. Net als toen ze nog onder de hoede van haar moeder leefde, die haar voortdurend verzorgde. Bovendien zijn katten altijd op zoek naar veel aaitjes op de wang. Het is ook de meest gevoelige plek van hun lichaam, maar het is ook degene die de kittens het meeste plezier geeft.

Lees meer Hoe lang duurt het voordat je hond je vergeet

Tady je důvod, proč vaše kočka chce být neustále hladena Bron: Instagram vastleggen Hoe kiezen katten slaapgenootjes?

Je kat kan proberen om meer mensen met hem te laten knuffelen. Hij kan echter ook met slechts één persoon knuffelen. Net zoals het maar één persoon kan kiezen om mee te slapen. Als een kat iemand uitkiest om mee te slapen, is dat omdat ze al een sterke band heeft opgebouwd met die persoon. Dus voelt ze zich veilig bij die persoon als ze ’s nachts gaat slapen, omdat ze niet in gevaar is.

Lees ook  Mogen honden perziken eten in de zomer? Antwoord onthuld

Tady je důvod, proč chce být vaše kočka neustále hlazena Hoe kiezen katten hun baasjes?

Respect en zorg zijn de pijlers die nodig zijn om voor alle huisdieren ter wereld te zorgen. Maar katten zijn dieren die heel intelligent zijn en weten wie ze respect kunnen geven in een groep mensen. Ze hebben ook de neiging om met deze mensen mee te gaan omdat ze het leuk vinden hoe ze behandeld worden.

Dus nu weet je waarom je kat altijd met je wil knuffelen! En hier is een tip: je kunt dit moment gebruiken om je kat een poetsbeurt te geven.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!