Início » Dieren » Dit kitten komt huilend naar het asiel, na 4 uur is hij onherkenbaar

Dit kitten komt huilend naar het asiel, na 4 uur is hij onherkenbaar

© Deze hond arriveert in erbarmelijke toestand, onherkenbaar na 3 uur in het asiel

Over de hele wereld zijn veel honden het slachtoffer van mishandeling. Sommige mensen adopteren ze met een doel en laten ze vervolgens in de kou staan. Anderen worden zelfs verwaarloosd en komen in een verarmde toestand terecht, zoals deze hond. Toen ze in erbarmelijke toestand in het asiel aankwam, onderging ze een paar uur later een ongelooflijke transformatie. Dit is wat er gebeurde.

teef: Een verwaarloosd dier

Op 4 november vonden vrijwilligers van de Poodle and Pooch Rescue of Florida het vrouwtje. Redding van Poedel en Pooch uit Florida is een Amerikaanse organisatie die zich inzet voor het redden van honden in ongelukkige situaties. Vervolgens zorgen ze ervoor dat ze liefdevolle gezinnen voor hen vinden.

Vrouw, bijnaam Loretta gevonden door reddingswerkers van de dierenreddingsorganisatie. Op het moment dat deze mensen het ontdekten, waren ze geschokt. Het bevond zich in een staat die dierenliefhebbers zou doen verbleken. Haar fysieke toestand duidde erop dat ze ernstig verwaarloosd was.

Lees ook  Hun kat weigert hun oude vader te verlaten tot aan zijn laatste adem

Lees Deze zwangere hond vecht tegen een slang en offert zichzelf op om de levens van haar baasjes te redden

Deze hond arriveert in erbarmelijke toestand in het asiel, na 3 uur is ze onherkenbaarDeze hond arriveert in erbarmelijke toestand in het asiel, na 3 uur is ze onherkenbaarInstagram vastleggen

In feite leefde de hond nog steeds in een kleine kooi die buiten stond. Haar vorige eigenaren zorgden niet voor haar. Je kon het zien aan zijn vacht, die niet alleen vies was, maar ook erg dof.

De vacht van de hond was zelfs zo lang dat dit wel het geval was ze verhinderde dat hij zich bewoog gemakkelijk. Bovendien kwamen de reddingswerkers erachter dat Lorette alleen voor fokdoeleinden werd gebruikt. Geschokt besloten ze voor het dier te zorgen.

Zo snel mogelijk een kapper!

Voor de vrijwilligers van het asiel was het echt onmogelijk om dit arme, onschuldige dier aan zijn lot over te laten. Daarom besloten ze verantwoordelijkheid nemen hond en geef haar adequate zorg . Ze zouden haar redden van een ellendig bestaan.

Lees ook  Rouwend over een scheiding zal haar paard haar troosten en troosten, een ontroerend tafereel

Het eerste initiatief van de vereniging was het verzorgen vacht te omvangrijk teven. Daartoe hebben ze op sociale media een oproep gedaan om een ​​trimsalon in de omgeving van Orlando te vinden.

Om te lezen Deze hond, die gebruikt werd voor de fokkerij, beeft van angst als we haar benaderen

Deze hond arriveert in erbarmelijke toestand in het asiel, na 3 uur is ze onherkenbaarDeze hond arriveert in erbarmelijke toestand in het asiel, na 3 uur is ze onherkenbaarInstagram vastleggen

Het nieuws verspreidde zich snel en de professionals kwamen naar voren. Binnen 24 uur vonden ze een ervaren kapper. Het duurde niet lang en ze verwelkomden de hond. De vrijwilligers leggen uit: “ Kristie, Shannon en Megan kwamen op hun vrije dag en werkten ruim drie uur aan Loretta…’ .

Dus schoren ze de dikke vacht van de hond af. Vanaf dat moment was Loretta vrij om te bewegen en te rennen zoals ze wilde. Ze legden ook uit dat Loretta’s haar op sommige plekken zo dik was zijn huid was gescheurd . Uiteindelijk transformeerde ze en werd ze schattig.

Lees ook  Deze hond is zijn hele leven vastgebonden geweest en nu ontdekt hij voor het eerst het lopen!

teef: Nieuw leven voor een schattige hond

Toen het scheren klaar was, brachten ze de hond naar de dierenarts. Uit de resultaten blijkt dat ze dat inderdaad had gedaan talrijke infecties . De hond had last van mijnworm en hartworm. Bovendien had ze ondergewicht en problemen met haar gewrichten. Zij zullen echter de nodige maatregelen treffen en hem adequate zorg verlenen.
Deze hond arriveert in erbarmelijke toestand in het asiel, na 3 uur is ze onherkenbaarDeze hond arriveert in erbarmelijke toestand in het asiel, na 3 uur is ze onherkenbaarInstagram vastleggen

Sindsdien bevindt Loretta zich in een tijdelijk pleeggezin totdat ze beter wordt. Na lange jaren van ellende is hij vandaag een hond gelukkig en vervuld .

Lees Deze hond zorgt voor meer dan 100 kittens nadat ze haar beste vriendin heeft verloren

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!