Início » Dieren » Dit kitten troost een verlaten puppy die nog steeds op zijn baasjes wacht!

Dit kitten troost een verlaten puppy die nog steeds op zijn baasjes wacht!

Katten hebben vaak de reputatie onafhankelijke, koude of te eenzame dieren te zijn, wat al geldt vanaf kittens. Bovendien hebben ze de reputatie dat ze niet met honden kunnen opschieten. Dit is echter niet altijd waar. In sommige huishoudens kunnen deze twee diersoorten zelfs in liefde en harmonie samenleven. Bovendien is het leven op straat veel ruiger en kan troost uit onverwachte hoek komen.

Dit is het verhaal van een klein hondje dat een paar maanden geleden werd achtergelaten. Sindsdien wacht hij op de terugkeer van zijn baasjes naar dezelfde plek. Buren op het landgoed besloten hem dekens te geven en hem een verblijfplaats aan te bieden. Maar ondanks de kou en de ongunstige omstandigheden zit de hond daar maar en wacht. In zijn verdriet werd hij echter vergezeld door een katachtige vriend die een geruststellende aanwezigheid werd voor de hond.

Lees ook  3 schattige hondenrassen waarvan het gedrag destructief kan zijn

De meest onvoorwaardelijke genegenheid kan van een kitten komen!

De vriendschap van dit eigenzinnige duo is onthuld dankzij een video. De video laat zien hoe het kitten en de puppy al hun tijd samen doorbrengen, meestal knuffelend.

Lees meer 5 essentiële levenslessen die je van je hond kunt leren

Toto kotě utěšuje opuštěné štěně, které stále čeká na své majitele!Bron.

Zodra het menselijke voetstappen hoort, gaat het kitten weg, maar zodra de mensen uit het zicht zijn, keert het terug om zijn vriend gezelschap te houden.

Het hondje verliest de mensen nooit uit het oog, in tegenstelling tot de kat die geschrokken wegrent. Buurtbewoners denken dat het komt omdat het zijn baasje zoekt in iedereen die het ziet, dag en nacht. Buurtbewoners zeggen dat ze nooit weggaat. Toto kotě utěšuje opuštěné štěně, které stále čeká na své majitele! Bron: Capture Instagram

Het blijkt dat hij een thuis had.

Lees ook  10 gevaarlijkste roofdieren van onze planeet, fascinerend

In feite behoorde de hond toe aan een ouder echtpaar. Zij moesten echter naar een zorgcentrum voor ouderen. Helaas konden ze de hond niet meenemen.

Reddingswerkers kwamen uiteindelijk tussenbeide en plaatsten de hond in een asiel in de hoop dat hij een nieuw thuis zou vinden. Deze huisdieren verdienen een goede afloop!

pic.twitter.com/wh5iDCjyge

Lees meer Paard en kat laten elkaar nooit in de steek, ze zijn onafscheidelijk geworden

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 30 juli 2023

Om meer artikelen als deze te lezen, raden we je aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!