Início » Dieren » Dit schattige poesje houdt ervan om haar vieze vriendjes te masseren en te strelen

Dit schattige poesje houdt ervan om haar vieze vriendjes te masseren en te strelen

Katten zijn dieren wiens instinct het is om hun vrienden, mens of dier, te helpen kalm en ontspannen te zijn door simpelweg te spinnen of te aaien. Maar de kleine kat die op de boerderij woont, lijkt meer te bieden dan dat. Hij geeft graag gratis massages aan zijn varkensvrienden.

De boerderij is de thuisbasis van verschillende soorten dieren, zoals koeien, geiten, schapen, paarden, kippen, katten, varkens, enz.

Heb je ooit een kat mensen of dieren zien masseren?

We hebben gezien dat katten bijna alles zacht kneden, inclusief mensen en dieren. Dit is echt veel voorkomend gedrag bij katten. Bovendien doen ze het omdat het een leuke zet voor ze is. Ze lijken echter te masseren in plaats van te masseren wat ze kneden.

Lees ook  De ongelooflijke reden waarom een hond in het puntje van zijn staart bijt!

Reading Cat kan niet anders dan de genegenheid van zijn jonge meester tonen

Dit schattige poesje houdt ervan om haar vieze vriendjes te masseren en te strelen data-lazy-=Bron: Capture Instagram

We kijken en delen graag kattenvideo’s en dieren. Daarom willen we in dit artikel een schattige video met je delen van een kat en zijn varkensvriendjes. Dit is Ernst! Deze schattige kat houdt ervan om met zijn varkentje te spelen en hem te masseren, maar hij houdt ook van alle andere boerderijdieren.

Dit schattige poesje houdt ervan om haar vieze vriendjes te masseren en te strelen data-lazy-=Bron: Capture Instagram

Dit schattige poesje vindt het heerlijk om haar zwijntjes te masseren en te knuffelen.

Ernest de kat komt vaak langs om tijd door te brengen met zijn biggetjes, bovenop ze zitten om ze te troosten en te helpen kalmeren. Alle varkens zijn erg vriendelijk. Dus lieten ze Ernest zich bij de groep voegen en het feest bijwonen. De kat vindt het een warme en geruststellende plek, dus begint hij de zwijntjes te wrijven en te verzorgen – hij is zo schattig!!!!!

Lees ook  5 tekenen van een ouder wordende kat

Dit schattige poesje houdt ervan om haar vieze vriendjes te masseren en te strelen data-lazy-=Bron: Capture Instagram

Waarom kneden katten varkens? Omdat ze zich er goed bij voelen. Hij weet waarschijnlijk niet veel over hoe zijn varkens zich voelen. Zelfs als hij het weet, kan het hem waarschijnlijk niet schelen.

Bekijk de video hieronder:

Als je deze video leuk vindt, deel hem dan met je vrienden en familie zodat ze een betere dag kunnen hebben!

Adopteer, red een leven en maak een vriend. Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan de categorie Dieren te bezoeken.

Lees verder voor 5 dingen waarvan je denkt dat je hond ze leuk vindt, maar eigenlijk een hekel aan heeft

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!