Início » Dieren » Dit varken groeide op met vijf honden en denkt nu dat hij een van hen is.

Dit varken groeide op met vijf honden en denkt nu dat hij een van hen is.

Maak kennis met Chowder, een zesjarig Vietnamees varken dat zijn eigen onwaarschijnlijke groep dierenvrienden heeft. Dit gedomesticeerde boerderijdier leeft samen met vijf geredde honden genaamd Rika, Slick, Nya, James en Bashe en zijn baasje Shelby Madere.

We weten dat honden uitstekende huisdieren zijn. Maar Chowder het varken is net zo schattig en aanhankelijk als zijn hondenbroers en -zusjes.

Varkens staan ​​inderdaad bekend als zeer sociaal en intelligent. Dit geldt vooral voor Vietnamese varkens, die niets liever doen dan lekker knuffelen.

Als ik naar mijn team kijk, zie ik in hen een weerspiegeling van wie ik ben”, legt Shelby uit, die regelmatig foto’s van het schattige stel op Instagram deelt. “Hun geluk, hun veiligheid, hun gezondheid, hun hele leven hangt van mij af en ik zal ze nooit in de steek laten. Chowder is onaangedaan door hun meningsverschillen en speelt vaak in de tuin met zijn hondenteam, zelfs met bijpassende halsbanden.

Lees ook  Bordeaux Duitse Dog bevalt van een recordaantal van 21 puppies in 27 uur

Dit varken groeide op met vijf honden en denkt nu dat hij een van hen is.Bron: Capture Instagram
Het varken werd de beste vriend van de hond.

Niemand had ooit gedacht. dat deze nieuwe metgezel de beste vriend van zijn vijf honden zou worden. Chowder is 6 jaar oud. Zijn familie is dus een vriendengroep met wie hij samenwoont en opgroeit, bestaande uit vijf honden.
Dit varken groeide op met vijf honden en denkt nu dat hij een van hen is.Bron: Capture Instagram

Deze dieren zijn erg slim, aanhankelijk en speels. U moet echter weten hoe u ze moet hanteren en hoe u ze moet opvoeden. Ze worden ook erg koppig als je ze geen regels oplegt. Bovendien kunnen ze destructief worden. Ze houden echt van het gezelschap van andere dieren.

Dit varken is grootgebracht met vijf honden en denkt nu dat hij een van hen is.Bron: Capture Instagram

Studies hebben aangetoond dat varkens zelfs intelligenter zijn dan honden en katten. Ze zijn in staat om problemen sneller op te lossen dan veel primaten. Hun cognitieve vaardigheden werden vergeleken met die van driejarige kinderen.

Lees ook  beste tips voor het beschermen van dieren en planten

Adopteer, red een leven en maak een vriend. Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!