Início » Zvířata » Dit vreemde paard stal de show tijdens een fotoshoot voor zijn eigenaars

Dit vreemde paard stal de show tijdens een fotoshoot voor zijn eigenaars

Een van de meest gedenkwaardige gebeurtenissen voor stellen is wanneer ze besluiten een nieuw lid aan hun gezin toe te voegen. Het weerspiegelen van het hele proces van moederschap in foto’s is daarom iets dat over de hele wereld heel gewoon is. Het gebruik van verschillende achtergronden en tinten waarbij de hoofdpersonen de aanstaande moeder en de aanstaande vader van het kind zijn. Amanda en Phil wilden echter dat de paarden die ze bezitten deel uitmaakten van de foto. Eén paard stal echter de show!

Want voor het stel maken dieren deel uit van hun familie. Daarom besloten ze dit schattige moment te delen. De fotograaf van het stel, Kristen Zaffiro, stemde er graag mee in. Ze had nooit gedacht dat er tijdens de shoot een onverwacht iemand in het middelpunt zou staan.

Lees ook  De vrijwilliger kan niet geloven hoeveel puppy's er worden opgevangen door een zwerfhond met een groot hart!

Een van de paarden van het stel, Buckshot genaamd, leek zich bewust te zijn van de situatie.

Dus hij liet zijn kans niet liggen en maakte van elke foto waarin hij verscheen gebruik om de show van het stel te stelen.

Lees meer 5 geweldige hondenrassen die je zullen verrassen!

Tento podivný kůň ukradl show na focení pro své majiteleBron.

Terwijl de paarden op de achtergrond bleven, kwam Buckshot dichterbij en poseerde met zijn familie in het midden van de foto. Amanda en Phil poseerden vervolgens lachend met het dier.

Tento legrační kůň ukradl show na focení pro své majiteleBron.

Kristen, die niet ophield met werken om de essentie van het moment vast te leggen, nodigde het dier uit om te lachen. Nieuwsgierig BuckshotAls of hij haar begreep, trok hij allerlei gezichten voor de camera.

Hij leek zonder problemen te begrijpen wat de fotograaf hem had gevraagd.

Lees ook  Elke dag kijkt hun hond naar de muur, stelt een camera op en ontdekt het onvoorstelbare.

Iedereen barstte in lachen uit om de opmerkelijke reactie van het paard. Buckshot’s humoristische interventie bracht een glimlach op de gezichten van het gelukkige paar. Maar ook op iedereen die het geluk had om de uitstekende foto’s van Kristen te zien.

Tento legrační kůň ukradl show na focení pro své majiteleBron.

Ook al verliep de fotoshoot van Amanda en Phil niet zoals gepland, het resultaat stelde niemand teleur.

Lees meer Hoe weet je of een kat gestrest is? Hier zijn de belangrijkste tekenen

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!