Início » Dieren » Dove en blinde hond beweegt het net door haar baasje te herkennen na 2 maanden afwezigheid

Dove en blinde hond beweegt het net door haar baasje te herkennen na 2 maanden afwezigheid

© Dove en blinde hond verplaatst het net na 2 maanden afwezigheid door haar baasje te herkennen

De 14-jarige hond Halo is door de jaren heen doof en blind geworden, maar dat weerhoudt hem er niet van om te weten wie zijn baasje is. Rachel, van wie hij zoveel houdt, moest twee maanden wegblijven. Hun ontroerende reünie fascineerde meer dan 3 miljoen internetgebruikers op sociale media.

Rachel deelde bijna 15 jaar lang speciale relatie met Halo, zijn trouwe viervoeter. Ondanks de tand des tijds waardoor de hond doof en blind werd, wankelde hun onvoorwaardelijke liefde nooit. Een ontroerende video die een paar dagen geleden op sociale media werd gedeeld, getuigt van deze zeldzame verbintenis.

Een lange en moeilijke scheiding

Lees ook  Er gingen 1500 dagen voorbij voordat deze katachtige eenling in het asiel werd opgemerkt

Rachel moest onlangs Halo verlaten en neem er twee maanden afscheid van. Een bijzonder lange periode voor een jonge vrouw en haar hond, die in deze periode voortdurend aan elkaar bleven denken.

Om te lezen Hier zijn de Franse populaire honden- en kattenrassen

Hanger de afwezigheid van een zoon, Halo werd onder de hoede van de familie van haar eigenaar geplaatst. Maar ondanks alle inspanningen kon niets de aanwezigheid van Rachel in het hart van de hond vervangen……

Een dove en blinde hond ontroert internetgebruikers door zijn baasje te herkennen na twee maanden afwezigheidBron: Instagram vastleggen

Gelukkig was het wachten voorbij en vond eindelijk de langverwachte reünie plaats. Ruim 3 miljoen mensen verheugden zich op TikTok.

Een ontroerende scène

Ten den, Rachel langzaam naderde hij haar hond die comfortabel op het kussen lag met zijn rug naar haar toe. Vervolgens liet ze Halo de bekende geur uit haar hand ruiken, wat een reeks opgewonden geblaf veroorzaakte. De hond kalmeerde eindelijk, opgelucht toen hij eindelijk degene vond van wie hij zoveel houdt.

Lees ook  Een ezel leeft 8 jaar vastgeketend, als hij wordt vrijgelaten huilt hij van vreugde

Veel internetgebruikers, tot tranen toe geroerd, delen hun indrukken in de reacties op de TikTok-video.

pic.twitter.com/zxVmHDPKRZ

Lees Misbruikt puppy en in de rivier gegooid blijft klaar om mensen nog een kans te geven

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 27 september 2023

Sommigen verbood Rachel zelfs om zo’n lange afwezigheid te herhalen! Gelukkig heeft hij geen plannen om binnenkort te vertrekken, integendeel. In plaats daarvan is ze van plan te genieten van haar geliefde Halo, die ze omschrijft als ‘de meest verwende hond ter wereld’.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!