Início » Dieren » Drie weken oude verlaten puppy vindt hoop na adoptie

Drie weken oude verlaten puppy vindt hoop na adoptie

Een puppy die op de leeftijd van drie weken in de steek werd gelaten, heeft dankzij zijn nieuwe opvanggezin nieuwe levensvreugde gevonden.

Schattige puppy, verlaten gevonden in de straten van de stad bevond hij zich in een erbarmelijke toestand toen hij werd ontdekt. Hij was toen ondervoed, zwak en verloor alle hoop. De vastberadenheid van deze man om hem te helpen kende echter geen grenzen.

Als je hem vrolijk in de tuin ziet stoeien, zou het moeilijk te geloven zijn dat deze puppy een paar weken geleden nauwelijks op zijn pootjes stond en dat iemand hem in de steek had gelaten. Vereniging voor de Bescherming van Dieren degene die hem accepteerde, deed er alles aan om een ​​echte toekomst te hebben.

Om te lezen Ontdek een albino-olifant gevangen in een stropersval, zijn leven staat op zijn kop

Lees ook  Een vrouw betrapt een man die drie puppy's in een beekje gooit en redt ze!

Wat gebeurde er 38 dagen na zijn ontdekking en redding met de kleine Wiley?

Deze puppy, gevonden door een voorbijganger, is vandaag onherkenbaar. De organisatie heeft zelfs rapporten verstrekt Maandag 27 november.

Deze Belgische Mechelse pup werd aan zijn lot overgelaten. Hij was toen drie weken oud. Zijn gang was onvast en hij had alle moeite van de wereld om overeind te komen. De persoon die hem ontdekte, bracht hem onmiddellijk naar het plaatselijke centrum.
Drie weken oude verlaten puppy vindt hoop na adoptieFacebook vastleggen

Bij aankomst viel de pup vaak en botste tegen meubels en muren. Het personeel dacht aanvankelijk dat hij doof en blind was. Dat was echter niet het geval.

Pup bij de dierenarts ze werden onderworpen aan een reeks neurologische onderzoeken en tests op infectieziekten. “Er waren geen definitieve resultaten.” De vereniging kon hem daarom in een pleeggezin plaatsen waar hij floreerde en zorg en aandacht kreeg.

Lees ook  Het verhaal van Magnus, een therapiehond die zijn baasje vergezelt naar het ziekenhuis

Lees Dit is de reden waarom we dierenartsbezoeken voor onze katten verwaarlozen, blijkt uit een onderzoek

De puppy kon de aanvankelijke nervositeit en angst overwinnen om uiteindelijk een schattige en gelukkige metgezel te worden. Degene die last heeft van evenwichtsproblemen kan nu rennen en spelen zoals elke andere puppy.

“Puppy brengt vakantie door met zijn nieuwe gezin”

De puppy kan zelfs van de bank springen en heeft leren zitten en pootjes geven. “Hij brengt de feestdagen voor altijd door bij zijn nieuwe familie”

We zullen misschien nooit weten wie deze puppy in de steek heeft gelaten. , niet om welke reden dan ook. Was het een gewetenloze fokker die, in de veronderstelling dat hij met een gehandicapte pup te maken had, er afstand van wilde doen omdat hij ‘onverkoopbaar’ was? Het is op dit moment onbekend, maar het enige dat er echt toe doet is dat Wiley nu het gelukkige leven leidt dat hij verdient.

Lees ook  Een man helpt een uitgeputte eland de weg oversteken om zijn moeder te vinden

De goede daad van deze man die een puppy van een vreselijk lot redde, laat zien wat een positieve impact één persoon kan hebben op het leven van een dier in nood. Bovendien heeft een adoptiegezin laten zien dat liefde en zorg een groot verschil kunnen maken in het leven van een levend wezen.

pic.twitter.com/KGpTJNxnHK

Reading geeft een 15-jarige hond zijn jeugd dankzij een puppy

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 29. listopadu 2023

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!